Fiica lui Jennifer Garner si Ben Affleck si-a schimbat numele si poarta haine de baieti. La fel si cea a lui Jennifer Lopez

1
De Georgiana Dorobantu
11 apr. 2024

Fiica in varsta de 15 a lui Jennifer Garner si Ben Affleck, Seraphina Rose, si-a facut pentru prima data aparitia sub un nou nume, Fin, la inmormantarea bunicului sau, tatal lui Jennifer.

Purtand un costum negru cu cravata si cu parul tuns foarte scurt, Fin s-a prezentat cu noul nume la slujba de inmormantare a bunicului sau, citind apoi cateva versete din Biblie.

Fin a fost fotografiat cu noua tunsoare foarte scurta la inceputul lunii februarie, insa inmormantarea a fost prima ocazie cu care copilul celor doi actori s-a prezentat public sub un nou nume.

William Jack Garner, tatal lui Jennifer Garner, a incetat din viata in urma cu doua saptamani, la varsta de 85 de ani.

Crema pentru ochi cu retinol pentru care Jennifer Garner a dat toate produsele scumpe. Este un produs extrem de accesibil

Fin este copilul mijlociu al lui Garner si Affleck, avand o sora mai mare, Violet Anne, de 18 ani, si Samuel, de 15 ani. Parintii sai s-au despartit in 2015 si au finalizat divortul in 2018, dar au pastrat o relatie de prietenie.

In 2022 Affleck s-a casatorit cu Jennifer Lopez, a carei fiica in varsta de 16 ani, Emme Maribel Muniz, foloseste pronume neutru si poarta haine de baieti. Cele doua fiice de vedete, care sunt in mod legal surori vitrege, au devenit prietene apropiate.

Ele au fost fotografiate impreuna in Los Angeles, in luna februarie, fiind insotite de actorul din „Batman”.

Primele indicii ale noului nume au aparut cu cateva zile inainte de inmormantare, atunci cand Fin a fost observata imbratisandu-si mama intr-o statie de autobuz scolar in Brentwood, Los Angeles. In fotografie numele „Fin” apare brodat pe rucsacul sau.

Adolescenta poarta de cativa ani o tunsoare baieteasca si a fost fotografiata purtand haine masculine.

Fiica celor doi actori se numara printre alti cativa copii de vedete care si-au schimbat identitatea de gen.

Jennifer Lopez a dezvaluit adevaratul motiv pentru care ea si Ben Affleck s-au despartit in 2004

Jennifer Lopez a prezentat-o pe Emme publicului la concertul LA Dodgers Foundation’s Blue Diamond Gala cu un pronume neutru, in iunie 2022. Mama si fiica au cantat impreuna pe scena.

„Ultima data cand am cantat impreuna a fost pe un stadion mare ca acestea si i-am cerut sa cante mereu cu mine, dar nu vrea”, a spus Lopez pe scena.

„Deci este o ocazie speciala, pentru ca este foarte, foarte ocupat, este rezervat si foarte scump. M-a costat cand a venit, dar merita fiecare banut pentru ca este partenerul meu favorit de duet din toate timpurile”, a continuat cantareata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

La randul sau, actrita Jamie Lee Curtis a dezvaluit in 2021 ca fiica sa Ruby este transgender.

In februarie 2020, fostul baschetbalist Dwyane Wade a anuntat ca Zaya, fiica sa si a actritei Gabrielle Union, este transgender.

„Suntem parintii mandri ai unui copil din comunitatea LGBTQ+ si suntem, de asemenea, aliati mandri”, a spus el.

Sigourney Weaver a dezvaluit in decembrie 2022 ca copilul sau si al sotului ei, Jim Simpson, se identifica drept „nonbinar”, iar Charlize Theron a dat indicii in 2019 cu privire la statutul fiicei sale, Jackson, atunci cand a vorbit despre „importanta” de a folosi pronumele corecte in cazul ei.

Jennifer Lopez lauda mariajul ei cu Ben Affleck: „Vreau parerea lui despre tot, pentru ca am incredere in el”

„Povestea fiicei mele este povestea ei si, intr-o zi, daca alege asta, isi va spune povestea”, a declarat Charlize pentru publicatia Pride Source, citata de Daily Mail.

In trecut au existat speculatii cu privire la faptul ca Shiloh, fiica in varsta de 17 ani a Angelinei Jolie si alui Brad Pitt face tranzitia catre un alt gen atunci cand parintii sai au facut unele dezvaluiri despre felul in care aceasta se identifica.

Jolie a declarat in 2010 pentru Vanity Fair ca Shiloh, care atunci avea patru ani, prefera „costumele, cu cravata”. „Ii place sa se imbrace ca un baiat. Vrea sa fie baiat. Deci a trebuit sa-i tundem parul. Ii place sa poarte tot ce este de baieti. Crede ca este unul dintre frati”, a spus Angelina la acea vreme.

Cu doi ani inainte, Brad Pitt a declarat pentru Oprah Winfrey ca fiica sa vrea sa fie numita John.

„Vrea sa-i spunem John. Sau Peter. Este ceva in stilul Peter Pan. Deci suntem nevoiti sa ii spunem John. ‘Shi, vrei…’ – ‘John. Sunt John.’ Apoi ii spun ‘John, vrei suc de portocale?’ si ea raspunde ‘Nu!’. Deci e unul dintre acele lucruri care sunt dragute pentru parinti si probabil sunt cu totul socante pentru alti oameni”, a declarat Pitt.

Shiloh a fost fotografiata pe covorul rosu de-a lungul timpului, la inceputul perioadei de adolescenta, purtand in special tinute masculine. Insa recent ea a fost observata purtand rochii si tinute feminine, inclusiv rochia Dior a mamei sale pe care a purtat-o pe 27 octombrie 2021 la premiera filmului „Eternals” al acesteia.

Foto: depositphotos.com