Jennifer Lopez a dezvaluit adevaratul motiv pentru care ea si Ben Affleck s-au despartit in 2004

1
De Georgiana Dorobantu
16 feb. 2024

Dupa 20 de ani, Jennifer Lopez a dezvaluit, in cele din urma, care este motivul pentru care ea si Ben Affleck au rupt logodna la mijlocul anilor 2000.

Intr-un nou interviu pentru jurnalistul Zane Lowe, cantareata a vorbit cu sinceritate despre motivele care au dus la despartirea din 2004.

Cuplul a pus capat primei lor logodne in anul 2003, cu putin inainte de nunta. La acea vreme, ei au spus printr-o declaratie comuna ca „atentia excesiva din partea media fata de nunta” a fost una dintre cauze. In 2004, un reprezentant al lui Lopez a confirmat oficial despartirea.

Jennifer Lopez lauda mariajul ei cu Ben Affleck: „Vreau parerea lui despre tot, pentru ca am incredere in el”

In timpul interviului cu Lowe, actrita si cantareata de origine portoricana a reflectat asupra motivelor care au dus la incheierea relatiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

„A fost foarte trist sa renunti la cineva pe care il iubesti cu adevarat”

„Nu ne-am despartit atunci, pe moment, ci s-a intamplat de-a lungul urmatoarelor luni”, a spus ea, citata de Elle. „Pentru ca ce s-a intamplat mi-a provocat unele indoieli, amandoi am avut indoieli, cu privire la relatia noastra si incotro se indreapta. Si stiam in sufletul meu ca vreau sa fiu cu el pentru tot restul vietii, chiar stiam asta. Dar simteam ca nu vom reusi. Asa ca, acest lucru m-a speriat”, a declarat Jennifer.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au ramas cu o trauma dupa prima lor relatie

„A fost foarte dificil, a fost un moment foarte trist sa renunti la cineva pe care il iubesti cu adevarat pentru ca nu iti poti da seama ce poti face ca sa functioneze. Nu ai capacitatea si abilitatea pe moment, emotional, sa-ti dai seama”, a continuat vedeta.

Ea a adaugat ca un rol important l-a jucat probabil si imaturitatea lor la acea vreme, spunand ca „nu erau pregatiti” sa depuna efortul care vine la pachet cu o casnicie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Nu eram pregatiti sa facem fata, sa ne privim unul pe celalalt si sa spunem ‘Ce avem noi este ceva real, trebuie sa ne pregatim si sa depunem efort’. Pur si simplu nu eram in acel stadiu. Si prin urmare, am ajuns la ‘Asta fac oamenii, se despart cand lucrurile devin dificile si noi vom merge fiecare pe drumul nostru’. Si asta am facut, si amandoi am incercat, am gasit alti oameni, am facut copii frumosi, am avut alte familii si apoi am avut chiar si alte relatii dupa aceea”, a mai spus cantareata si actrita americana.

Ben Affleck s-a casatorit cu actrita Jennifer Garner si au impreuna trei copii – Violet, Seraphina si Samuel. Jennifer Lopez s-a casatorit cu cantaretul Marc Anthony, impreuna cu care are doi copii, gemenii Emme si Max. Ea a fost apoi logodita cu Alex Rodriguez, de care s-a despartit in 2021.

Lopez a declarat ca dupa ce a simtit ca a facut pace cu ea insasi si cu cariera ei, Affleck a revenit in viata ei

„Si dupa ce amandoi am despus mult efort – eu, cel putin, am muncit mult, am ajuns intr-o etapa in care mi-am spus ‘Stii ce? Sunt perfect in regula pe cont propriu. Sunt relaxata, imi iubesc viata, am o cariera uimitoare pe care mi-am construit-o singura, am acesti copii minunati, am prieteni grozavi’ – atunci el a reaparut. E amuzant, pentru ca si el a spus ca a avut acelasi tip de experienta”, a mai spus Lopez.

Jennifer Lopez isi promoveaza in prezent noul album vizual, „This Is Me … Now: A Love Story”, care a fost lansat vineri, 16 februarie, pe Prime Video.

Foto: depositphotos.com