Jennifer Lopez lauda mariajul ei cu Ben Affleck: „Vreau parerea lui despre tot, pentru ca am incredere in el”

1
De Maria Constantin
18 dec. 2023

Vedeta a spus ca se consulta cu sotul ei in orice privinta pentru ca are mare incredere in el.

Dincolo de faptul ca sunt casatoriti, Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt doi parteneri care se sustin reciproc in orice privinta, scrie People. „Suntem parteneri reali, nu doar lucram impreuna, dar si in viata, ca parinti, ca iubiti, ca pereche”, a spus vedeta in varsta de 54 de ani pentru Extra.

Lopez a mai spus ca ea si Affleck (51 de ani) discuta despre orice unul cu celalalt. „Vreau parerea lui despre tot, pentru ca am incredere in el. Stiu ca are cele mai bune intentii. Nu are alte prioritati decat sa ma vada stralucind cat pot de mult si asta imi doresc si eu pentru el, sigur ca vreau parerea lui”, a subliniat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez a mai spus ca viitorul ei album, „This Is Me … Now” este cel mai personal material discografic din cariera sa, adaugand: „Nu cred ca stie cineva ceva despre viata mea personala.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Intr-un interviu recent pentru Vogue, Lopez a dezvaluit ca sotul sau vrea ca ea sa-si inteleaga valoarea. „Ma simt mai relaxata, mai confortabil, ceea ce ma face sa fiu si mai frumoasa decat am fost vreodata cu oricine altcineva”, a spus ea despre Affleck, cu care s-a casatorit in 2022.

Lopez a mai spus pentru publicatia citata ca a ajuns intr-o etapa a vietii in care isi apreciaza fiecare particica din ea. „Fiecare parte din mine, corpul, vocea, alegerile, apreciez chiar si greselile”, a spus artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Tensiuni intre Jennifer Lopez si Ben Affleck: Vedeta se teme ca paparazzii ii vor distruge casnicia

Anul trecut, cantareata a spus pentru People ca ea si Affleck au resimtit o oarecare teama cand si-au reluat relatia dupa mai multi ani de la ruperea logodnei, gandindu-se la mediatizarea de care au avut parte atunci. „Amandoi ne gandeam: ‘Uau, suntem asa de fericiti si nu vrem sa ni se mai intample asa ceva'”, a spus artista.

„Suntem mai in varsta acum, mai destepti, avem mai multa experienta, suntem in momente diferite din vietile noastre, avem copii acum si trebuie sa fim foarte constienti de toate aceste lucruri. Suntem atat de grijulii fiindca e un moment atat de frumos pentru noi toti”, a adaugat J Lo.

Foto: Instagram/Jennifer Lopez