Jennifer Lopez spune ca nu a primit suficienta iubire in copilarie din partea mamei sale „narcisiste” si a tatalui absent

1
De Georgiana Dorobantu
1 mart. 2024

Jennifer Lopez a vorbit despre copilaria sa in noul documentar „The Greatest Love Story Never Told”.

Cantareata in varsta de 54 de ani, care a crescut in cartierul Bronx din New York alaturi celelalte doua surori ale sale, sustine ca nu a primit suficienta iubire din parte parintilor.

„In copilarie, cautam mereu pe cineva care sa ma faca sa ma simt iubita”, a spus actrita si cantareata in documentar, potrivit Page Six.

„Am fost copilul mijlociu, nu cel mic, nici primul nascut… te cam pierzi cate putin printre”, a declarat starul din „Hustler”, facand referire la surorile sale – Leslie, de 56 de ani, si Lynda, de 52 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Jennifer a vorbit si despre parintii sai, Guadalupe Rodriguez si David Lopez, care au divortat in anii ’90.

Jennifer Lopez a dezvaluit adevaratul motiv pentru care ea si Ben Affleck s-au despartit in 2004

„M-am simtit foarte ignorata de tata pentru el muncea mereu noaptea, apoi toata ziua dormea si nu am simtit ca am o conexiune cu el”, a spus vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Mama mea era narcisista, genul de persona care este in centrul atentiei, care este sufletul petrecerii”, a adaugat Lopez.

Ea a facut referire si in trecut la relatia dificila cu mama sa, in documentarul Netflix din 2022, „Halftime”.

Jennifer Lopez lauda mariajul ei cu Ben Affleck: „Vreau parerea lui despre tot, pentru ca am incredere in el”

„Mama este o femeie super complicata si are un mare bagaj emotional. Si-a dorit ca noi sa fim independente si sa nu ne bazam niciodata pe un barbat”, a explicat Jennifer.

„A facut ceea ce a trebuit sa faca pentru a supravietui si asta a transformat-o intr-o femeie puternica, dar in acelasi timp dura. Ne batea de suna apa in noi!”, a marturisit actrita la acea vreme.

Vedeta si mama ei au avut o perioada in care nu si-au vorbit, dupa ce Lopez a trecut peste dorinta mamei sale si a refuzat sa urmeze o facultate.

„Imi doream sa incerc dansul full time. Am inceput sa dorm pe canapea, in studioul de dans. Nu aveam o locuinta, dar i-am spus ‘Trebuie sa fac asta'”, si-a amintit starul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer este in prezent in relatii bune cu ambii parinti. Ea i-a transmis tatalui sau o urare de Ziua Tatalui anul trecut. „Tati, te iubesc”, a scris cantareata, iar el i-a raspuns „Multumesc, iubito. Eu te iubesc mai mult”.

In acelasi documentar lansat recent, starul din „Selena” a dezvaluit ca a trecut de-a lungul timpului prin relatii abuzive.

„Sa fii aruncata si bruscata nu este deloc amuzant. Adica nu am fost niciodata intr-o relatie in care sa fiu batuta, multumesc lui Dumnezeu”, a spus ea.

Jennifer Lopez tocmai a dezvaluit care e secretul ei anti-aging la 54 de ani

„Dar cu siguranta am fost bruscata si alte cateva lucruri neplacute”, a clarificat artista, alegand sa nu mentioneze numele vreunuia din fostii sai iubiti.

Actrita si cantareata de origine portoricana s-a casatorit cu Ben Affleck in Las Vegas, in iulie 2022. Ulterior, ei au organizat o nunta in Georgia, la care au participat numeroase staruri.

Ei au mai fost logoditi la inceputul anilor 2000, dar s-au despartit cu putin inainte de a face pasul cel mare.

Foto: Instagram/Jennifer Lopez