Jennifer Lopez si Ben Affleck au ramas cu o trauma dupa prima lor relatie

1
De Maria Constantin
4 ian. 2024

Cele doua staruri si-au reluat relatia in 2021 dupa ce s-au despartit in 2004. Cantareata a dezvaluit ca amandoi inca mai sufera de pe urma acelei etape din viata lor.

Jennifer Lopez spune ca ea si Ben Affleck inca mai au sindrom post-traumatic dupa prima lor relatie. Inainte de lansarea noului album si a filmului „This Is Me … Now”, vedeta in varsta de 54 de ani a dezvaluit pentru Variety ca se teme sa-si expuna povestea de dragoste in centrul atentiei, scrie People.

„Ca artisti, trebuie sa ne urmam inima si eu fac ceea ce nimeni nu ar considera ca e cea mai buna idee, dar eu trebuie sa o fac. Amandoi avem PTDS (sindrom de stres post-traumatic, n.r.)”, a spus Lopez.

„Dar suntem mai batrani acum. Suntem mai destepti”, a continuat ea. „Stim si ceea ce e important, ce e cu adevarat important in viata si nu-i chiar ceea ce cred alti oameni. Este despre a fi cu adevarat ceea ce esti.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pentru Ben si Jennifer o multime de lucruri s-au schimbat in ultimii 18 ani. „Suntem mai in varsta acun, mai inteligenti, avem mai multa experienta, suntem in momente diferite din vietile noastre, avem copii acum si trebuie sa fim foarte constienti de aceste lucruri”, a spus Lopez pentru People in februarie anul trecut.

Cele doua staruri, care au cinci copii in total, au acum avantajul lectiilor din care au invat pana acum.

„Este un rezultat frumos ca acest lucru s-a intamplat in acest fel in acest moment al vietii noastre in care ne putem aprecia si sa ne sarbatorim cu adevarat unul pe altul si sa ne respectam”, a spus cantareata si actrita.

„Intotdeauna am facut asta, dar avem si mai multa apreciere pentru ca stim ca viata te poate duce in directii diferite.”

Jennifer Lopez lauda mariajul ei cu Ben Affleck: „Vreau parerea lui despre tot, pentru ca am incredere in el”

Privind inapoi la tot circul mediatic pe care l-a starnit prima ei relatie cu Ben Affleck inainte de despartirea lor din 2004, Lopez a spus pentru People: „Cred ca suntem suficient de puternici acum ca sa stim ce este adevarat si ce nu, in timp ce atunci eram tineri, poate unele dintre acele voci exterioare erau putin prea puternice pentru ca noi sa ne impacam si sa supravietuim.”

Jennifer Lopez se concentreaza acum pe lansarea filmului „This Is Me … Now”, o continuare a albumului „This Is Me … Then”. Filmul si albumul vor fi lansate pe 16 februarie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Proiectul va marca si lansarea primul album de studio din ultimii zece ani al artistei dupa „A.K.A.” in 2014.

Conform Variety, filmul va fi lansat de Amazon MGM Studios, iar scenariul a fost scris de Lopez, Affleck si Matt Damon si va servi ca „o reimaginare vizuala a vietii ei sentimentale analizate public”.

„Trebuie sa-l vezi si sa-l experimentezi ca sa-l intelegi. De asta il numesc ‘o experienta vizuala’. Fiindca e muzica, poti vedea asta, o poti auzi si apoi o traiesti”, a spus Lopez pentru Variety.

Foto: depositphotos.com