Momentul in care Brad Pitt si-a dat seama ca despartirea de Jennifer Aniston a fost „cea mai mare greseala” din viata lui

1
De Maria Constantin
4 nov. 2022

Au trecut 17 ani de cand Brad Pitt si Jennifer Aniston s-au despartit, iar multi fani considera ca el a facut o mare prostie cand s-a lasat sedus de Angelina Jolie. Si actorul a recunoscut ca a gresit.

In 2017, In Touch Weekly scria ca Brad Pitt incepea sa priveasca altfel relatia cu Angelia Jolie. O sursa a declarat atunci ca actorul era „mai constient ca niciodata” de sentimentele lui si a inteles ca a facut „una dintre cele mai mari greseli din viata lui” cand a parasit-o pe Jennifer Aniston.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Brad and Jen (@bradandjennifer)

„Si chiar daca nu mai e indragostit de Jen, intelege cat de mult o iubeste. Brad le spune prietenilor ca vede totul mai clar”, a spus sursa citata.

Vedeta din „Friends” si Brad Pitt au ramas prieteni dupa divort si inca pastreaza o relatie foarte buna, noteaza The News. Chiar daca Brad Pitt a parasit-o, Aniston nu i-a purtat pica niciodata si vorbeste cu el ori de cate ori acesta are probleme – iar fostul ei sot are cu duiumul dupa divortul de Jolie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Brad and Jen (@bradandjennifer)

Brad Pitt si Aniston au fost casatoriti timp de cinci ani, intre 2000 si 2005. Ei au divortat dupa ce actorul a avut o aventura cu Jolie, cu care s-a casatorit in 2014.

Jennifer Aniston, noi dezvaluiri despre „divortul dureros” de Brad Pitt. Ce a ajutat-o sa treaca peste aceasta experienta?

Angelina Jolie (47 de ani) si Brad Pitt (58 de ani), a caror relatie a inceput in 2004, si-au socat fanii in septembrie 2016, cand au anuntat ca divorteaza, invocand „diferente ireconciliabile”.

Cei doi poarta in prezent un razboi juridic pentru castigarea custodiei celor cinci copii minori: Pax (18 ani), Zahara (17 ani), Shiloh (16 ani) si gemenii Vivienne si Knox (14 ani). Fiul lor mai mare, Maddox, in varsta de 20 de ani, nu se mai incadreaza in regulile custodiei.

Recent, actrita l-a dat in judecata pe Pitt, dupa ce acesta a actionat-o in instanta cu privire la instrainarea proprietatii lor din Franta.

Foto: Getty Images.