Jennifer Aniston, noi dezvaluiri despre „divortul dureros” de Brad Pitt. Ce a ajutat-o sa treaca peste aceasta experienta?

1
De Cosmescu Elisabeta
3 iun. 2022

Actrita americana din sitcomul de succes „Friends” a fost invitata la ultima editie a emisiunii lui Ellen DeGeneres unde a vorbit deschis despre divortul de Brad Pitt, dar si despre dorinta ei de “a incheia totul si a o lua de la capat.”

Jennifer Aniston a fost prima invitata a celebrei emisiuni The Ellen DeGeneres Show. Vrand sa pastreze atmosfera specifica primei editii, incununand finalul celor 19 sezoane intr-o nota optimista si plina de energie pozitiva, Ellen si producatorii show-ului s-au decis sa o readuca pe actrita in platou.

Johnny Depp a castigat procesul de defaimare impotriva lui Amber Heard si a primit despagubiri in valoare de 15 milioane de dolari

Cei care au vazut emisiunea s-au putut bucura de o ultima editie adorabila. Cu un discurs pe masura, natural si pe alocuri amuzant, Jennifer a vorbit cu lejeritate despre divortul primei sale casnicii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Divortul, un subiect puternic mediatizat

Pe 7 ianuarie 2005, Jennifer Aniston si Brad Pitt socau o lume intreaga cu vestea divortului lor. Dupa un mariaj de cinci ani, turbulentele au produs intre cei doi o ruptura ireversibila.

„Relatiile sunt complicate. Am evoluat amandoi, insa in directii diferite si am trait momente in care am fost tot mai convinsa ca trebuie sa spun stop. Atunci cand nu mai cresti alaturi de partenerul tau, cand nu mai exista nicio relevanta a relatiei, apar problemele si trebuie sa faci pasul sa inchei”, a marturisit actrita intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair.

In cadrul show-ului, Jennifer a dezvaluit cu lejeritate ca despartirea ei de Brad Pitt nu i se mai pare dureroasa si chiar a glumit la un moment dat pe seama rupturii ei.

„Nu ma mai gandesc la acea perioada ca la ceva foarte dureros. Cred cu tarie, insa, ca inca se mai vorbeste despre asta si ca e un subiect care inca mai atrage atentia si mai vinde. Presa a exagerat subiectul mai mult decat era cazul”, a adaugat ea.

„Am decis ca trebuie sa merg mai departe. Eu si Brad mai vorbim si ne mai facem urari de bine, evident, cand se iveste ocazia. Nu-ti imagina ca lucrul asta se intampla prea des. Spune-mi drept, tu mai vorbesti cu fosta ta sotie?”, a spus actrita atunci cand Ellen a intrebat-o cum a reusit sa treaca peste una dintre cele mai dureroase perioade din viata ei.

Apoi moderatoarea show-ului, Ellen DeGeneres a spus publicului: „Haideti sa incheiem totul si sa incepem un capitol nou.”

Jennifer Aniston s-a luptat 20 de ani cu dificultati de invatare

Decizia de a pune capat relatiei lor a venit chiar spre finalul seriei de succes ”Friends”. Actrita a explicat faptul ca desi era foarte ocupata cu filmarile, a reusit sa se mobilizeze si sa-si gaseasca forta interioara de “a incheia totul si a o lua de la capat”.

„M-am decis sa pun capat relatiei chiar la finalul proiectului Friends. Am divortat si apoi am simtit ca trebuie sa merg la terapie”, a spus Aniston cu zambetul pe buze, “apoi am facut un film numit ‘The Break-up’. Chiar incepusem sa invat cum sa pun capat lucrurilor neplacute din viata mea”, a spus actrita, potrivit publicatiei online Shape.com

„Terapia te ajuta sa intelegi cauzalitatea anumitor reactii pe care le ai la un moment dat, mai ales atunci cand te autosabotezi sau reactionezi in defensiva in anumite situatii. Toate acestea incurajeaza autocompasiunea, dar cu ajutorul terapiei incepi sa creezi noi cai care te transforma intr-o persoana mai buna si mai pozitiva”, a spus psihoterapeutul Rebecca Hendrix pentru Shape.

„Terapia este extrem de benefica pentru ca te ajuta sa te deschizi foarte mult si sa vorbesti despre orice. E cea mai buna solutie atunci cand suferi de anxietate si/sau depresie. Discutand despre intamplarile din viata ta, interactiunile cu ceilalti si sentimentele tale, te descoperi si realizezi cine esti cu adevarat. Abia apoi esti pregatit/a sa incepi sa lucrezi cu tine. Sa devii cea mai buna versiune a ta”, a mai afirmat psihoterapeutul.

Dupa divortul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relatii de scurta durata, printre altele cu actorul Vince Vaughn, cantaretul John Mayer si modelul Paul Sculfor. In 2015, actrita s-a fost casatorit cu actorul si producatorul American Justin Theroux, insa cei doi au divortat dupa doar doi ani de mariaj.

Foto: depositphotos.com