Prima declaratie a actorilor din „Friends” dupa moartea lui Matthew Perry: „Suntem cu totii complet devastati”

1
De Georgiana Dorobantu
31 oct. 2023

Cei cinci colegi de platou ai lui Matthew Perry din serialul „Friends” au dat prima declaratie oficiala dupa decesul tragic al actorului.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc si David Schwimmer au semnat o declaratie comuna, in care au impartasit cu fanii cat de afectati sunt de decesul colegului si prietenului lor.

„Suntem cu totii complet devastati de pierderea lui Matthew. Nu am fost doar colegi de platou. Am fost o familie”, au spus cei cinci actori intr-o declaratie pentru People. „Sunt atat de multe de spus, dar acum vom face o pauza pentru a-l plange si pentru a procesa aceasta pierdere de neconceput”, au declarat starurile din „Friends”.

Visul neimplinit al lui Matthew Perry. Actorul spera sa isi gaseasca marea iubire si sa aiba copii: „A visat intotdeauna sa aiba familia perfecta”

„Cu timpul vom spune mai mult, atunci cand vom fi capabili. Acum gandurile si iubirea noastra sunt alaturi de familia lui Matty, de prietenii lui si toti cei din intreaga lume care l-au iubit”, au mai spus actorii.

„Nu am fost doar colegi de platou. Am fost o familie”

Matthew Perry a intrepretat rolul Chandler Bing in popularul serial de comedie alaturi de Jennifer Anistor, in rolul Rachel, Courteney Cox in rolul Monica, Matt LeBlanc in rolul lui Joey, Lisa Kudrow in rolul Phoebe si David Schwimmer in rolul lui Ross.

Serialul, care avut succes in intreaga lume, a fost filmat si difuzat in perioada 1994-2004. Dupa aproape 20 de ani de la lansarea ultimului episod, este in continuare difuzat si distribuit de platforme de streaming, reusind sa dobandeasca noi generatii de fani.

O sursa a dezvaluit duminica pentru Page Six ca actorii din Friends sunt devastati de moartea „fratelui” lor Matthew.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends)

Pe 28 octombrie, Perry a fost gasit decedat de asistentul sau in piscina incalzita a locuintei sale din Los Angeles. Pana in prezent nu se stie cu exactitate cauza decesului, iar prima ipoteza este aceea ca actorul s-a inecat. Rezultatul toxicologic va fi facut public in urmatoarele zile si va arata daca starul consumase alcool sau droguri.

El a vorbit in trecut despre lupta sa cu dependenta de alcool si droguri, atat in interviurile acordate, cat si in volumul sau de memorii lansat in noiembrie 2022.

5 lectii importante de viata pe care Matthew Perry ni le-a lasat lasat, prin personajul sau Chandler Bing, din „Friends”

Actorul a dezvaluit in cartea sa ca a cheltuit 9 milioane de dolari in incercarea de a scapa de dependente, spunand ca a fost la 6000 de intalniri ale alcoolicilor anonimi, a fost la reabilitare de 15 ori si la dezintoxicare de 65 de ori.

A declarat ca a scapat de dependeta in anul 2021 si de atunci ar fi avut un stil de viata mai sanatos, potrivit Daily Mail.

Anul trecut, Matthew Perry a dezvaluit ca el si Jennifer Aniston au pastrat o relatie stransa de prietenie dupa incheierea filmarilor.

„Ea a fost cea care m-a cautat cel mai mult”, a spus Perry despre actrita care a intrepretat rolul Rachel Green in serialul „Friends”. „Ii sunt cu adevarat recunoscator pentru asta”, a continuat actorul, intr-un interviu din octombrie 2022.

Perry a mai spus ca Jennifer a fost cea care l-a confruntat prima data cu privire la dependentele sale in timpul filmarilor pentru serialul de comedie, atunci cand simptomele lui erau prea evidente ca sa mai poata fi ignorate.

„Stim ca bei”, i-a spus Aniston lui Perry la acea vreme, intr-o pauza de filmare. „Da… imaginati-va cat de inspaimantator a fost acel moment”, a mai spus actorul despre interactiunea cu Aniston.

Foto: Instagram/Friends