Jennifer Aniston recunoaste ca inca ii este greu sa aiba o relatie din cauza influentei parintilor ei

1
De Maria Constantin
1 sept. 2023

Relatia dintre parinti si-a pus amprenta asupra vedetei. Aniston a marturisit ca inca nu se simte pregatita sa aiba o noua relatie sentimentala.

Intr-un articol publicat de Wall Street Journal Magazine, actrita in varsta de 54 de ani a dezvaluit ce impact a avut dinamica dintre mama si tatal ei asupra sa in anii tineretii si cum i-a influentat aceasta viata personala, relateaza People.

„Mereu a fost dificil pentru mine sa am o relatie, cred, fiindca eram foarte singuratica. Urmarind relatia din familia mea, parintii nu m-au facut sa-mi doresc cu tot dinadinsul sa fac asta”, a spus ea despre parintii sai, Nancy Dow si John Aniston, care au divortat cand ea era tanara.

„Nu mi-a placut ideea de a sacrifica cine eram sau ceea ce-mi trebuia, deci chiar n-am stiut cum sa fac asta. Asa ca-mi era mai usor sa fiu singura. Prin urmare n-am avut nicio pregatire adecvata despre asta”, a explicat actrita.

Vedeta din „The Morning Show” a mai spus ca in prezent se concentreaza pe nevoile si dorintele sale si nu si le sacrifica pentru a-i face cuiva pe plac. „Inseamna sa nu te temi sa spui ce iti trebuie si ce vrei. Si pentru mine o relatie inca este o provocare. Sunt foarte buna la orice alta treaba pe care o fac, iar asta e o zona la care mai putin buna…”, a marturisit ea.

Aniston a spus anterior, intr-un interviu cu Sandra Bullock pentru Interview Magazine, in 2020, despre caminul in care a copilarit ca era „destabilizat”. Ea a dezvaluit ca sa creasca „intr-un camin destabilizat si nesigur a ajutat-o sa invete sa se mentina pe linia de plutire cand viata ei nu mergea asa cum isi planifica”.

„Cred ca trebuie sa le multumesc alor mei. Poti sa fii furios ori sa fii un martir sau poti spune ‘Ai primit lamai? Hai sa facem limonada'”, a spus actrita.

Jennifer Aniston s-a despartit in februarie 2018 de sotul ei, Justin Theroux, la doar cateva zile dupa a 49-a ei aniversare. Cei doi si-au anuntat separarea dupa o casnicie de doi ani si o relatie de sapte ani.

„Este foarte fericita singura. Se concentreaza pe propria ei fericire”, a spus in iunie o sursa pentru People.

Justin Theroux, fostul sot al lui Jennifer Aniston, inca ii este fidel actritei: „Vorbesc cu Jen, nu vorbesc despre Jen”

Vedeta care a mai fost casatorita cu Brad Pitt intre 2000 si 2005 a vorbit in 2019 despre mariajele sale: „Casniciile mele au fost foarte reusite, in opinia mea. Iar cand au ajuns la sfarsit, a fost o alegere pe care noi am facut-o ca sa fim fericiti, iar uneori fericirea nu mai exista in acel acord”, a detaliat ea pentru Elle.

„Sigur, au fost unele neintelegeri si nu fiecare moment s-a simtit fantastic, evident, dar la sfarsit, asta este singura noastra viata si nu as ramane intr-o situatie de teama. Teama de a fi singura. Teama de a nu fi capabila sa supravietuiesc. Sa stai intr-un mariaj de teama e ca si cum iti faci un deserviciu in viata”, a continuat Jennifer.

Foto: depositphotos.com