Jennifer Aniston vrea ca fanii sa stie adevarul despre ultimele zile din viata lui Matthew Perry

1
De Maria Constantin
14 dec. 2023

Vedeta a vorbit despre disparitia fostului ei coleg din „Friends”, care s-a stins din viata la varsta de 54 de ani.

Intr-un interviu pentru Variety, acordat impreuna cu colega sa din „Morning Show”, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston a vorbit despre moartea lui Matthew Perry si a spus ca nu avea probleme de sanatate si nu mai lua substante interzise, relateaza People.

Intrebata cum si-ar dori sa-l tina minte lumea pe Perry, vedeta in varsta de 54 de ani a raspuns: „Cum spuneam, i-ar placea sa fie tinut minte. Era fericit. Era sanatos. Se lasase de fumat. Intra in forma. Era fericit – asta e tot ce stiu.”

„Chiar i-am scris in acea dimineata amuzantului Matty. Nu avea probleme. Era fericit”, a adaugat actrita.

Reese Witherspoon a precizat: „E important ca oamenii sa stie asta.”

„Este. Vreau ca oamenii sa stie ca el chiar era sanatos si devenea mai sanatos. Era intr-o cautare. Muncea mult. Chiar a fost un dur. Mi-e dor de el. Tuturor ne este. Frate, cat de mult ne facea sa radem”, a continuat Aniston.

Cei doi au legat o prietenie stransa, Perry dezvaluind ca Aniston a fost cea care „il cauta cel mai mult” in anii in care se lupta cu depedenta de droguri si de alcool.

Witherspoon (47 de ani) a remarcat cat de unita era echipa din Friends: „Erati atat de apropiati. E incredibil ce a iesit din aceste prietenii si cum ati avut voi mereu grija unii de altii ani la rand. Este foarte frumos si ati stabilit standarde si pentru meseria noastra prin modul in care va respectati unul pe celalalt.”

Actrita a multumit si comunitatii de la Hollywood pentru „fluviul” de omagii care a curs dupa moartea lui Matthew Perry. „Sper ca poate sti cat de iubit a fost, cum n-a crezut vreodata”, a spus ea.

Mesajul emotionat pe care Jennifer Aniston l-a primit de la Matthew Perry cand erau colegi in „Friends”

„Trebuie sa spun si ca ma gandesc la dialectul lui Matthew Perry, la modul lui de a vorbi, care a creat o lume complet diferita. Am mers pe calea lui, intr-un fel. A adus ceva in plus”, a adaugat vedeta.

Matthew Perry, care s-a luptat toata viata cu dependenta de alcool si droguri, a fost gasit decedat in locuinta lui din Los Angeles, pe 28 octombrie. Surse din politie au spus pentru TMZ ca nu s-au gasit droguri in casa actorului sau alte indicii care sa arate ca acesta consuma substante interzise.

Serviciul de medicina legala din Los Angeles a confirmat pentru People ca a fost efectuata o autopsie, iar rezultatele urmau sa includa si un raport toxicologic. Cu toate acestea, datele inregistrate online mentioneaza statutul cauzei decesului actorului ca „amanat”, intrucat se asteapta „o investigatie suplimentara”.

Dupa moartea lui Perry, intreaga comunitate actoriceasca de la Hollywood, in frunte cu fostii lui colegi din Friends, i-au adus omagii emotionante pe retelele de socializare. Familia starului a tinut sa-l omagieze prin infiintarea unei fundatii care sa-i poarte numele, creata in sprijinul celor care sufera de abuzul de substante – un proiect la care Perry se gandea inainte de a muri.

Jennifer Aniston a facut apel catre admiratorii sai, pe Instagram, sa faca donatii catre Fundatia Perry. „V-ar fi recunoscator pentru dragoste”, a scris actrita.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Matthew Perry