Reese Witherspoon a declansat dezbateri aprinse pe TikTok: Actrita si-a facut un desert din zapada

1
De Georgiana Dorobantu
23 ian. 2024

Reese Witherspoon a declansat pe TikTok o dezbatere aprinsa dupa ce a postat un video in care mananca zapada, alaturi de familia ei.

Actrita in varsta de 47 de ani a postat un video in care umple cateva cani cu zapada proaspata, apoi le duce in casa si le adauga diferite siropuri. Insa la scurt timp dupa publicare, sectiunea de comentarii s-a umplut de mesaje in care userii se aratau ingroziti de faptul ca starul mananca zapada, multi dintre ei spunand ca zapada este prea murdara pentru a fi mancata.

In filmuletul postat, actrita americana iese afara, umple doua cani cu zapada, apoi intra in casa pentru a o manca. Ea toarna sirop de ciocolata peste zapada, adauga putina cafea rece si alte topping-uri. Vedeta se declara apoi multumita de rezultat, despre care spune ca este delicios, si incearca sa gaseasca nu nume pentru creatia ei. Insa unii dintre urmaritorii sai de pe reteaua de socializare o avertizeaza ca nu e deloc sanatos pentru ea si familia ei sa manance zapada.

@reesewitherspoonSnow days were made for Chococinnos ❄️☕️♬ Let’s go – Official Sound Studio

Ca raspuns la comentariile primite, Witherspoon a mai publicat alte trei video-uri despre „inghetata” ei din zapada, iar in toate cele trei a raspuns la comentarii. In primul video a spus „Deci foarte multi oameni au spus aici ca zapada este murdara, asa ca mers si am luat zapada din curte, am topit-o la microunde, iar apa ramasa este foarte limpede. Este atat de rau? Nu ar trebui sa mananc zapada?”.

@reesewitherspoon Replying to @Gio ♬ original sound – Reese Witherspoon

Pentru ca userii au continuat sa posteze comentarii, actrita a explicat punctul ei de vedere asupra acestei chestiuni. „Ok, deci ne incadram in categoria ‘avem o singura viata’ si ninge poate o data pe an aici! De asemenea, vreau sa mai zic ceva: a fost delicios! A fost atat de bun!”, a spus Reese.

@reesewitherspoon Replying to @Mel ♬ original sound – Reese Witherspoon

Ulterior, actrita a simtit nevoia sa explice ca punctul sau de vedere ar putea fi diferit fata de cel al persoanelor care au comentat la postarea sa. Ea a dezvaluit ca nu a fost niciodata deosebit de preocupata de apa pe care o bea.

5 reguli de parenting pe care Reese Witherspoon le impune copiilor ei

„Vorbim de faptul ca zapada nu este filtrata – eu nu am crescut band apa filtrata, noi beam apa de la robinet. De fapt, puneam direct gura pe teava! Iar uneori, cum ar fi vara cand era foarte cald, beam apa direct de la furtun. Adica ne puneam gura pe furtunul acela! Deci… ce apa filtrata? Nu am avut, poate ca din cauza asta sunt asa. Deci ce imi spuneti este ca trebuie sa filtrez zapada inainte sa… Nu pot sa fac asta!”, a spus actrita.

Potrivit popculture.com, specialistii considera ca a manca zapada nu prezinta un risc prea mare pentru sanatate, atat timp cat ai grija de unde iei zapada. Evident, zapada care este vizibil murdara sau pe care s-a calcat poate contine reziduri sau poate fi contaminata. De asemenea, expertii spun ca nu este bine sa mananci zapada imediat ce incepe sa ninga.

Rutina in trei pasi pe care se bazeaza Reese Witherspoon pentru o piele mereu tanara

Explicatia este aceea ca fulgii de zapada coloecteaza poluantii pe masura ce coboara prin atmosfera. Specialistii spun ca ar trebui sa astepti timp de cateva ore dupa ce a inceput sa ninga, pentru ca primul val de zapada va strange majoritatea poluantilor, iar zapada de la final este mult mai curata.

Insa in functie de zona in care locuiesti, zapada poate contine sulfati, nitrati, formaldehide sau chiar mercur. Cei mai multi experti sunt de parere ca acesti contaminanti vor fi „mult sub nivelul toxic”.

Foto: Instagram/Reese Witherspoon