O utilizatoare de pe TikTok impartaseste sfatul primit de la tatal ei atunci cand inima i-a fost franta

1
De Alice Papuc
6 iul. 2024

Daca treci printr-o despartire si ai nevoie de cateva sfaturi importante in ceea ce priveste viitorul tau, acest articol este pentru tine!

Fie ca ai 18 sau 80 de ani, despartirile nu sunt niciodata placute. Iar asta se intampla pentru ca nu pierzi doar un om alaturi de care ai petrecut timp pretios, ci pierzi si viitorul la care visai alaturi de acel om, dar te pierzi si pe tine, cea care erai alaturi de el. Familia si prietenii sunt extrem de importanti in aceasta perioada de vindecare, iar o utilizatoare de pe TikTok a demonstrat unei lumi intregi cat de mult a putut sa o ajute sustinerea primita din partea tatalui ei. Iata cateva sfaturi despre despartiri pe care fiecare femeie ar trebui sa le auda!

TikTok-ul care a primit aproape 4 milioane de aprecieri

Utilizatoarea “Fallonthompsxn” a postat un TikTok sub forma de imagini in carusel, in care a impartasit un mesaj emotionant si plin de vorbe intelepte de la tatal ei. Videoclipul a primit aproape 4 milioane de aprecieri si zeci de mii de reactii in sectiunea de comentarii.

„Hey baby girl, iata cateva perspective din partea tatalui tau,” a scris tatal utilizatoarei de pe TikTok. „Am avut multe relatii… aventuri de o noapte, flirturi, prietenii cu beneficii, iubite, partenere alaturi de care am locuit… si apoi am intalnit-o pe mama ta. Pot sa spun cu certitudine ca atunci cand am intalnit-o pe ea, a fost ceva cu adevarat diferit.”

In timp ce majoritatea mesajelor de la tatal ei s-au concentrat pe durerea ei sufleteasca si pe calatoria spre vindecare, a existat si un lucru care pot spune ca mi-a oferit o lectie deosebit de importanta: o femeie reprezinta mult mai mult decat viata ei amoroasa. In timp ce tatal ei i-a impartasit propriile sale deceptii amoroase, i-a reamintit fiicei sale ca este completa chiar si fara un partener. Viata in sine reprezinta mult mai mult decat atat.

De asemenea, i-a promis fiicei lui ca va avea parte de un viitor minunat si ca nu trebuie sa regrete nimic din ceea ce s-a intamplat. „Iti promit ca asta nu va fi viitorul tau. Pot sa spun cu certitudine ca si atunci cand am fost parasit… a meritat. Privind in urma, nu imi doresc sa fiu cu niciuna dintre acele doamne. Chiar daca pe vremea aceea eram distrus, parea ca nu ma voi mai putea reface vreodata si ca eram sortit sa ramai singur. Iti promit ca asta nu va fi viitorul tau.”

Cuplurile care inteleg acest adevar sunt mai fericite decat majoritatea

Este important sa-ti permiti sa simti durerea

In continuare, mesajul se axeaza pe ideea ca fiica lui trebuie sa-si dea voie sa simta totul, fie ca este vorba despre durere, suferinta sau amintiri din timpul relatiei. “Imbratiseaza furtuna, accepta durerea si las-o sa te invaluie”.

Acesta este inca o lectie importanta de care multe dintre noi avem nevoie. Uneori, singura cale de reusita este prin durere. Uneori este mai usor sa simtim toate emotiile — bune sau rele — si sa le lasam sa ne umple pana cand suntem pregatite sa le eliberam definitiv. Este genul de lectie care provoaca o reactie emotionala, mai ales cand vine din partea unui tata empatic si iubitor.

Foto: Freepik.com