Jennifer Aniston nu se poate impaca cu moartea lui Matthew Perry: „A daramat-o complet”

1
De Maria Constantin
9 nov. 2023

Prietenii actritei isi fac griji pentru ea dupa moartea bunului sau prieten si fost coleg.

Jennifer Aniston si alti patru membri ai echipei serialului „Friends” au participat la inmormantarea lui Matthew Perry, care a plecat din aceasta lume la doar 54 de ani. Disparitia lui a marcat-o pe actrita americana, relateaza Page Six.

„Dintre cei cinci, Jen si Courteney [Cox] sunt cele mai naucite, iar Jen este probabil cea mai afectata”, a spus o sursa.

„E a doua pierdere importanta in mai putin de un an, iar comemorarea unui an de la moartea tatalui ei urmeaza curand. Inca nu s-a refacut complet dupa asta, iar acum asta a daramat-o complet”, a adaugat sursa.

Tatal vedetei, John Aniston, a jucat in filmul „Days of Our Lives”, iar in anuntul mortii sale, la 89 de ani, in noiembrie 2022, actrita l-a numit „unul dintre cei mai frumosi oameni pe care i-am cunoscut”.

„Ea incearca sa se regaseasca si sa se adune, dar a fost o lovitura absolut devastatoare”, a adaugat sursa despre starea actritei.

Vedeta in varsta de 54 de ani s-a reintalnit cu fostii colegi din „Friends” – Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer si Matt LeBlanc – la funeraliile lui Matthew de la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, aflat la doar cateva minute de studiourile Warner Bros., unde cu ani in urma au filmat indragitul serial.

Aniston, care a izbucnit in lacrimi in timpul unui interviu din 2004 la gandul ca l-ar putea pierde pe Perry, a fost vazuta mergand in urma colegilor sai, flancata de un bodyguard.

Cu toate acestea, in timp ce colegii au participat la slujba religioasa, ei nu s-au alaturat familiei si prietenilor buni in momentul inmormantarii, unde a fost difuzata piesa „Don’t Give Up”, interpretata de Peter Gabriel si Kate Bush.

Prima declaratie a actorilor din „Friends” dupa moartea lui Matthew Perry: „Suntem cu totii complet devastati”

In trecut, Matthew i-a multumit lui Jennifer Aniston pentru ca avea grija de el. „Ea a fost cea care m-a cautat cel mai mult. Stiti, ii sunt foarte recunoscator pentru asta”, a spus Perry despre Aniston in octombrie 2022, intr-un interviu cu Diane Sawyer.

Actorul a mai dezvaluit ca Aniston l-a luat initial la intrebari pe platoul de filmare cand dependenta lui de alcool devenise evidenta.

Perry a marturisit ca s-a indragostit de Jennifer Aniston dupa ce a intalnit-o prin intermediul unor prieteni comuni cu trei ani inainte de a deveni colegi, dar ea l-a refuzat duios cand el a invitat-o sa iasa cu el.

„A refuzat (ceea ce a facut foarte dificil de fapt sa ies cu ea), dar a spus ca i-ar placea sa fie prietena cu mine, iar eu am agravat situatia, spunand ‘Nu putem fi prieteni!'”, a povestit el.

Cei doi au legat o prietenie stransa, Perry dezvaluind ca Aniston a fost cea care „il cauta cel mai mult” in anii in care se lupta cu depedenta de droguri si de alcool.

Foto: depositphotos.com