Matthew Perry spune ca nu se poate uita la serialul „Friends” pentru ca isi da seama ce droguri lua in fiecare sezon

1
De Georgiana Dorobantu
8 dec. 2022

Matthew Perry a declarat ca nu se poate uita la serialul care i-a adus succesul international.

Actorul in varsta de 53 de ani a dezvaluit recent motivul pentru care nu poate sa se uite la serialul „Friends”, care a rulat timp de zece ani, in perioada 1994-2004.

„Eram in ‘Friends’, privit de 30 de milioane de oameni, si nu ma pot uita la acest show”, a declarat starul, citat de Daily Mail.

„Pot sa imi dau seama ce luam, sezon dupa sezon, in functie de cum aratam, fara ca altii sa-si poata da seama. De aceea nu pot sa ma uit. Pentru ca este singurul lucru pe care il vad. Asta observ cand ma uit”, a declarat actorul, facand referire la dependenta sa de alcool, droguri si medicamente.

Matthew Perry a dezvaluit ca era supraponderal atunci cand consuma alcool in exces

In trecut, Matthew a dezvaluit ca era supraponderal atunci cand consuma alcool in exces, cand era prea slab lua pastile precum Vicodin si droguri si mai puternice in perioada in care avea barba in serial.

Dezvaluiri din culisele „Friends”: Matthew Perry s-a indragostit de Courtney Cox

Perry, care a suferit complicatii grave la nivelul colonului din cauza dependentei, si-a descris in detaliu dependenta de alcool si droguri in cartea sa „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”.

„Nu multe carti vin din perspectiva dependentului… in mod sigur nu din partea cuiva care a facut parte din show-ul preferat al oamenilor”, a mai spus starul.

„Alcoolismului nu ii pasa ca apar in ‘Friends'”

„Mesajul este foarte puternic pentru ca am crezut ca faima va rezolva totul. Si nu s-a intamplat asta. Imi doream in continuare sa beau in fiecare zi. Alcoolismului nu ii pasa ca apar in ‘Friends’. Alcoolismul te vrea singur. Te vrea bolnav. Si apoi vrea sa te ucida”, a marturisit Perry.

In afara de consumul excesiv de alcool, Perry s-a luptat si cu dependenta de metadona si amfetamine.

Actorul detinator al unui premiu SAG, care a castigat 24 de milioane de dolari in perioada 2002-2003 pentru interpretarea personajului Chandler Bing, spune ca acum vrea, in sfarsit, sa se uite la serialul „Friends”.

Matthew Perry a fost internat de doua ori la dezintoxicare in timpul celor zece ani in care a rulat serialul

„In primul rand, a fost o experienta incredibila. Dar a fost incredibil sa vad cum a atins inimile diferitelor generatii. A devenit ceva important, semnificativ. Eram prea ingrijorat pentru asta, dar acum vreau sa urmaresc si eu ‘Friends'”, a mai declarat actorul american.

Un cuplu uitat: Matthew Perry a dezvaluit de ce s-a despartit de Julia Roberts in anii ’90

Perry a fost internat de doua ori la dezintoxicare in timpul celor zece ani in care a rulat serialul, inclusiv dupa ce a filmat episodul in care personajul sau s-a casatorit cu Monica Geller, interpretata de Courteney Cox. El a dezvaluit pentru New York Times ca a filmat finalul sezonului sapte si a fost dus inapoi la clinica de tratament.

„Era cel mai important moment din ‘Friends’, cel mai inalt punct din cariera mea si un moment iconic pentru un show iconic”, a mai spus actorul. El a adaugat ca dependenta „epuizanta” de opioide i-a distrus capacitatea de a se bucura ca face parte din serialul de succes produs de NBC.

Dependenta de droguri i-a afectat nu numai cariera, ci si situatia financiara. „Am cheltuit probabil 9 milioane de dolari incercand sa scap de dependenta”, a mai dezvaluit starul.

Foto: depositphotos.com