Un cuplu uitat: Matthew Perry a dezvaluit de ce s-a despartit de Julia Roberts in anii ’90

1
De Georgiana Dorobantu
26 oct. 2022

Matthew Perry a dezvaluit ca s-a despartit de Julia Roberts in anii ’90 pentru ca simtea ca nu este „suficient de bun” pentru ea.

Actorul in varsta de 53 de ani a marturisit in cartea sa de memorii „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” ca propriile sale probleme de sanatate mintala au dus la incheierea relatiei dupa numai doua luni.

Starul din „Friends” spune ca el si actrita in varsta de 54 de ani au inceput sa formeze un cuplu dupa ce Roberts a avut un rol intr-unul din episoadele serialului de succes, dar relatia lor s-a incheiat destul de repede.

„A fost prea mult pentru mine sa fiu intr-o relatie cu Julia Roberts. Eram permanent sigur ca se va desparti de mine”, a scris Perry intr-un articol publicat de Times UK. El a adaugat ca la acea vreme simtea ca vedeta din „Pretty Woman” se „injoseste” avand o relatie cu el.

„De ce nu ar fi facut asta? Nu eram suficient pentru ea. Nu as fi putut fi niciodata. Eram distrus, daramat, de neiubit. Deci in loc sa fac fata agoniei inevitabile de a o pierde, m-am despartit de frumoasa si minunata Julia Roberts”, a declarat actorul.

Matthew Perry a dezvaluit ca nici nu „poate descrie confuzia de pe chipul ei” dupa ce s-a despartit de ea.

Relatia lor a inceput dupa ce Roberts, care s-a casatorit ulterior cu Danny Moder, ar fi declarat ca va aparea in serial numai daca face parte din povestea personajului interpretat de Perry.

Cupluri celebre care s-au indragostit la prima vedere. Cum si-au gasit sufletele pereche?

Dupa acest moment, Perry, care a intrepretat rolul Chandler Bing in serialul de comedie, a incercat sa o cucereasca pe actrita detinatoare a unui premiu Oscar. El ii trimitea buchete din zeci de trandafiri si mesaje de dragoste.

„Nu doar ca Julia a acceptat sa faca parte din show, dar mi-a trimis si un cadou: covrigi – foarte multi covrigi. Iar eu am lasat-o sa intre in viata mea, atat la propriu cat si la figurat, si asa a inceput o relatie”, a mai spus Matthew Perry.

Insa in aceeasi perioada in care Perry juca intr-unul dintre cele mai de succes seriale TV si avea o relatie cu o actrita de top de la Hollywood, el se confrunta cu dependenta de alcool si medicamente.

Dezvaluiri din culisele „Friends”: Matthew Perry s-a indragostit de Courtney Cox

Perry, care a aparut in serial in perioada 1994-2004, a fost internat de doua ori la dezintoxicare in timpul celor zece ani, inclusiv dupa ce a filmat episodul central in care personajul sau s-a casatorit cu Monica Geller, interpretata de Courteney Cox.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Matthew Perry (@mattyperry4)

El a mai dezvaluit pentru New York Times ca a filmat finalul sezonului sapte si a fost dus inapoi la clinica de tratament.

„Era cel mai inalt punct din ‘Friends’, cel mai inalt punct din cariera mea si un moment iconic pentru un show iconic”, a mai spus actorul. El a adaugat ca dependenta „epuizanta” de opioide i-a distrus capacitatea de a se bucura ca face parte din serialul de succes produs de NBC.

Din cauza abuzului de droguri si alcool, Matthew Perry spune ca „aproape a murit” in urma cu cativa ani

Dependenta de droguri i-a afectat nu numai cariera, ci si situatia financiara.

„Am cheltuit probabil 9 milioane de dolari incercand sa scap de dependenta”, a mai dezvaluit starul.

In perioada de maxim a dependentei, actorul lua „55 de pastile Vicodin pe zi”, pe langa „metadona, Xanax si o sticla de votca”.

Ce spun astrele despre relatia dintre Kate Middleton si Meghan Markle: se vor intelege vreodata?

Din cauza abuzului de droguri si alcool, el spune ca „aproape a murit” in urma cu cativa ani, atunci cand colonul sau a explodat, iar medicii i-au spus ca are o sansa de supravietuire de numai 2%.

Dupa expeienta traumatizanta in urma careia era sa-si piarda viata si dupa ce a purtat o punga de colostomie timp de noua luni, actorul a reusit in sfarsit sa scape de dependenta.

„Terapeutul meu mi-a spus ‘Data viitoare cand te gandesti sa iei OxyContin [analgezic opioid], gandeste-te ca va trebui sa porti punga de colostomie pentru tot restul vietii'”, a dezvaluit actorul intr-un interviu pentru People. „Si s-a deschis o mica fereastra, iar eu m-am strecurat prin ea si nu mai vreau OxyContin”, a adaugat el, citat de Page Six.

Foto: depositphotos.com; Getty Images