Mesajul emotionat pe care Jennifer Aniston l-a primit de la Matthew Perry cand erau colegi in „Friends”

1
De Maria Constantin
20 nov. 2023

Actrita a publicat cateva ganduri despre pierderea fostului coleg din serialul „Friends”. Ea a postat un mesaj pe care regretatul actor i l-a trimis in cei mai frumosi ani din viata lor.

Pentru prima oara de la pierderea lui Perry, la numai 54 de ani, pe 28 octombrie, Jennifer Aniston a vorbit despre colegul ei din „Friends” si mostenirea pe care acesta a lasat-o in urma.

Omagiul actritei include o fotografie cu ei pe platoul de filmare si un mesaj despre care a spus ca Perry i l-a trimis si care, crede ea, il reprezinta perfect. Jennifer a postat si scena din serial cand Chandler isi ia ramas bun de la Rachel, care urma sa se mute la Paris, relateaza People.

„Of, Doamne, asta e ceva foarte greu… Sa trebuiasca sa-mi iau ramas bun de la Matty al nostru a fost un val nebunesc de emotii pe care nu le-am mai trait pana acum. Toti traim pierderi in viata pana la urma. Pierderea unei vieti sau pierderea unei iubiri. Sa reusesti sa traiesti cu adevarat cu aceasta durere iti permite sa ai si momente de bucurie si recunostinta ca ai iubit pe cineva atat de profund. Iar noi l-am iubit profund. Era parte din ADN-ul nostru”, a scris actrita in varsta de 54 de ani.

„Am plans recitind mesajele pe care ni le-am trimis unul altuia”

„Mereu eram noi 6. A fost o familie pe care am ales-o si care a schimbat pentru totdeauna cine eram si ce aveam sa devenim. Matty stia ca adora sa faca oamenii sa rada. Dupa cum a spus si el, daca nu auzea rasete, simtea ca o sa moara. Viata lui depindea la propriu de asta. Dar, Doamne, cum a reusit sa faca exact asta. Ne facea pe toti sa radem. Sa radem cu pofta”, a continuat Aniston.

Mentionand in continuare modul in care a continuat sa proceseze aceasta pierdere, ea a spus ca a cautat numeroasele lor mesaje si a impartasit una dintre discutii in al doilea slide.

„In ultimele doua saptamani am plans recitind mesajele pe care ni le-am trimis unul altuia. Razand si plangand si apoi razand iar. Le voi pastra pentru totdeauna. Am gasit un mesaj pe care mi l-a trimis din senin intr-o zi. Si arata tot ce era de aratat (Vezi slide-ul secund)”, a scris vedeta.

„Matty, te iubesc atat de mult si stiu ca acum esti deplin in pace si durerea s-a dus. Vorbesc cu tine in fiecare zi… uneori aproape ca te aud spunand ai putea fi mai nebuna de atat? Odihneste-te, fratiorul meu mic. Mereu mi-ai facut ziua buna…”, a mai scris ea.

Jennifer Aniston si Matthew Perry au fost prieteni buni de cand s-au cunoscut pe platourile de filmare

Aniston si Perry au fost prieteni buni de cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului din anii ’90, iar actorul i-a multumit public colegei sale, cu doar un an in urma, pentru sprijinul constant si prezenta ei in viata sa.

Jennifer Aniston nu se poate impaca cu moartea lui Matthew Perry: „A daramat-o complet”

„Ea a fost cea care ma cauta cel mai mult. Stiti, ii sunt foarte recunoscator pentru asta”, a spus el despre Jennifer intr-un interviu cu Diane Sawyer, in octombrie 2022.

In autobiografia sa, „Friends, iubiri si marele lucru teribil”, Perry a dezvaluit ca Aniston a fost persoana care initial l-a luat la intrebari despre problemele lui cu alcoolul si drogurile.

„Inchipuie-ti ce moment ingrozitor”, a spus el in interviul amintit.

Perry a fost deschis in general despre cat de puternic a fost sprijinul colegilor sai din „Friends”

In luna urmatoare, Perry a spus la Access Hollywood ca Aniston era „minunata”, marturisind totodata ca isi dorea sa se revada curand cu echipa din „Friends”. „Nu ne vedem des unii cu altii. Mi-as dori ca grupul sa se vada mai des, dar ea era cea mai tare”, a marturisit el.

Perry a fost deschis in general despre cat de puternic a fost sprijinul colegilor sai din „Friends” atunci cand se lupta cu dependenta si alcoolismul.

In „Friends: The Reunion” din 2021 de la HBO Max, el a descris emotionat legatura de durata a distributiei. „Cel mai bun mod in care il pot descrie este dupa terminarea serialului, la o petrecere sau la orice fel de intalnire sociala, daca unul dintre noi a dat unul de celalalt, asta a fost”, a explicat el. „Asta a fost sfarsitul noptii. Ai stat cu persoana respectiva toata noaptea si asta a fost.”

„Ti-ai cerut scuze oamenilor cu care erai, dar ei trebuiau sa inteleaga ca ai intalnit pe cineva special pentru tine si aveai de gand sa vorbesti cu acea persoana pentru tot restul noptii. Si asa a mers”, a continuat el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Aniston a fost de acord cu cuvintele lui si a facut-o sa planga pe colega ei, Courteney Cox, spunand: „Cu sifuranta asa a fost pentru toti. Exact asa a fost.”

Vedeta din „The Morning Show” a descris, de asemenea, grupul ca fiind oameni care „va vor sprijini intotdeauna”.

„Vom fi o familie pe viata”, a spus ea despre grup, care ii include si pe David Schwimmer, Matt LeBlanc si Lisa Kudrow.

In 2022, Matthew Perry a spus pentru People ca toti colegii sai de distributie au fost „intelegatori” si „rabdatori” cu el in timp ce naviga prin recuperare si sevraj. „Suntem ca pinguinii. In natura, cand unul este bolnav sau foarte ranit, ceilalti pinguini il inconjoara si il sprijina si se plimba pana cand acel pinguin poate merge singur”, a spus el. „Si cam asta a facut distributia pentru mine”, a marturisit el.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Matthew Perry