5 lectii importante de viata pe care Matthew Perry ni le-a lasat lasat, prin personajul sau Chandler Bing, din „Friends”

1
De Cristiana Astefanoaiei
31 oct. 2023

Matthew Perry s-a stins la 54 de ani, pe 28 octombrie 2023.

Era faimos pentru rolul sau din serialul Friends, unde l-a jucat pe Chandler Bing, un personaj sarcastic si plin de umor. Prin intermediul lui, Matthew Perry ne-a lasat cinci lectii de care ar fi bine sa tinem cont, pentru a trai frumos.

Accepta-ti identitatea

Glumele lui Chandler contineau in ele nesigurante profunde. Era sincer cu cei din jur si spunea multe adevaruri, in gluma. Nu se temea niciodata sa fie el insusi.  Poti sa inveti si tu aceasta lectie si sa fii vulnerabila in anumite situatii, mai ales in prejma persoanelor dragi.

Matthew Perry ne-a invatat despre dezvoltarea personala

Este un exemplu de personaj care a evoluat de-a lungul timpului. In primele sezoane din Friends, Chandler Bing se temea de angajamente, dar a devenit o persoana matura, pregatita pentru casatorie si copii. De la a fi timid si jenat de propria personalitate, la a-si accepta defectele si a fi increzator in sine.

Matthew Perry, din serialul Friends, despre dependenta de droguri: Abuzul mi-a lasat o sansa de supravietuire de 2%, dar colegii m-au sustinut si m-au salvat

Nu te teme sa-ti asumi riscuri

A renuntat la slujba pentru a se muta cu Monica si a inceput ca stagiar la o companie de publicitate, ceva ce ii placea sa faca. Acest lucru ne invata ca nu ar trebui sa ne fie niciodata frica sa ne imbratisam pasiunile si sa avem curaj. Adopta si tu aceasta lectie importanta!

Comunicarea e importanta

Relatia dintre Monica si Chandler din Friends ne-a ajutat sa invatam cat de importanta este comunicarea in parteneriate. Chiar si in relatiile de prietenie, Chandler a fost mereu deschis la a purta conversatii dificile. In plus, am invatat ca umorul ne poate ajuta sa gestionam mai bine anumite situatii.

6 sfaturi de cariera de la fiecare personaj principal din serialul Friends

Prietenii sunt totul

Prietenii sunt a doua noastra familie, iar Chandler a fost mereu aproape de fiecare dintre prietenii sai si i-a ajutat sa treaca peste momentele grele cu ajutorul sarcasmului. Identifica ce rol ai in grupul tau de prieteni si ofera-le darurile unice ale personalitatii tale.

Foto: depositphotos.com