Justin Theroux, fostul sot al lui Jennifer Aniston, inca ii este fidel actritei: „Vorbesc cu Jen, nu vorbesc despre Jen”

1
De Georgiana Dorobantu
4 mai 2023

Justin Theroux a vorbit intr-un interviu pentru Esquire despre relatia sa de prietenie cu fosta sotie, actrita Jennifer Aniston.

Actorul in varsta de 51 de ani, care a acordat un interviu pentru publicatia americana impreuna cu Woody Harrelson, colegul sau de platou din noul film „White House Plumbers”, a vorbit despre dificultatea de a avea o „relatie publica” la Hollywood.

„Vreau ca toate relatiile mele sa existe intre cei patru pereti ai oricarei camere in care ne aflam. Si nu vreau sa fiu evaziv, dar vorbesc cu Jen, nu vorbesc despre Jen”, a declarat Theroux, citat de Mail Online.

Jennifer Aniston spune ca noua generatie de tineri nu agreeaza serialul „Friends”: „Li se pare jignitor”

„Oamenii vor mereu sa barfeasca si sa spuna lucruri, dar trebuie sa gasesti echilibrul. Si pentru ca am fost intr-o relatie publica, stiu ca este mult mai distractiv sa nu fii intr-o relatie publica”, a adaugat actorul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PopCulture (@popculture)

„Daca spun orice, chiar daca este ceva dragut, va fi transformat in altceva”, a continuat el.

Casnicia dintre Jennifer Aniston si Justin Theroux a durat doi ani. Ei s-au casatorit in 2015 si au divortat in 2017.

Justin si actrita din „Friends” au pastrat o relatie apropiata de prietenie dupa divort si se intalnesc adesea pentru a petrece aniversarile si sarbatorile impreuna.

Ce fac celebritatile pentru a fi mai fericite: trucuri de la Kim Kardashian, Beyoncé sau Jennifer Aniston

Intr-un alt interviu pentru Esquire, din 2021, Theroux a spus „Nu vorbim in fiecare zi, dar ne sunam unul pe celalalt. Vorbim pe FaceTime. Ne trimitem mesaje. Va place sau nu, nu am avut o despartire dramatica si ne iubim unul pe celalalt”.

Recent, cei doi actori au luat cina impreuna intr-un restaurant din New York, fiind insotiti de prietenii lor, Jason Bateman si Amanda Anka.

Jennifer, in varsta de 54 de ani, si Justin, de 51 de ani, au fost obdservati in timp ce se imbratisau, inainte de a se aseza la masa. Actrita a plecat apoi din restaurant cu un trandafir rosu in mana.

Cei doi actori au inceput sa formeze un cuplu in mai 2011, dupa ce au lucrat impreuna la filmul „Wanderlust”

Ei si-au anuntat logodna pe 10 august 2012. S-au casatorit pe 5 august 2015, iar in februarie 2018 au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu, dezvaluind ca despartirea a avut loc la finalul anului 2017.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @flawlessjenaniston

In decembrie 2021, Justin a postat o fotografie pe Instagram in care aparea alaturi de Jennifer si actrita Ann Dowd.

Iar in februarie 2022, actorul i-a urat la multi ani fostei sale sotii, cu ocazia implinirii varstei de 53 de ani, printr-o postare pe Instagram pe care a sters-o ulterior.

Momentul in care Brad Pitt si-a dat seama ca despartirea de Jennifer Aniston a fost „cea mai mare greseala” din viata lui

El a distribuit un video scurt in care Jennifer isi aprinde o tigara si poarta un pulover pe care scrie „Sunt o blonda cool”. Actorul a scris „La multi ani” in postarea in care a dat tagg contului de Instagram al lui Jennifer, adaugand mesajul „Da, esti. Te iubesc, B”.

Theroux a stres apoi postarea de pe reteaua de socializare.

Foto: Getty Images