Priyanka Chopra spune ca nu ii pasa de fostele iubite ale sotului sau, Nick Jonas: „Nu citesc cartea de la sfarsit”

1
De Georgiana Dorobantu
12 mai 2023

Priyanka Chopra nu este deloc interesata de fostele relatii ale sotului ei, cantaretul Nick Jonas.

Actrita in varsta de 40 de ani a fost invitata in podcastul „Call Her Daddy”, gazduit de Alex Cooper, in care a vorbit printre altele si despre fostele relatii ale lui Jonas, in varsta de 30 de ani.

Nick Jonas a avut in trecut relatii cu vedete precum Olivia Culpo, Miley Cyrus, Selena Gomez si a fost asociat de-a lungul timpului cu Kate Hudson, Lily Collins sau Kendall Jenner.

Priyanka Chopra a dezvaluit ca o operatie estetica nereusita i-a provocat o „depresie adanca”

„Nu citesc cartea de la sfarsit la inceput. Cred ca trebuie sa mergi inainte cu capitolele”, a spus modelul si actrita de origine indiana, citata de Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Priyanka a adaugat ca atunci cand ea si Nick au inceput sa formeze un cuplu, in anul 2018, „vorbeau despre viitor”.

Ea a dezvaluit in cadrul podcastului ca a decis sa iasa la intalnire cu Jonas dupa ce a vazut videoclipul melodiei Close, in care el si cantareata Tove Lo isi dau jos hainele.

„M-am gandit ‘Corpul ala merita cel putin o intalnire'”, a spus Chopra. „Am ajuns la acel video. L-am vazut si a trebuit sa deschid larg fereastra, sau ceva de genul asta”, a glumit actrita.

Priyanka Chopra spune ca ea si Nick Jonas puteau fi impreuna de mai mult timp, dar ea s-a temut de diferenta de varsta dintre ei

Ea a mai spus ca a fost intotdeauna o „monogama in serie” si ca trecea de la o relatie la urmatoarea.

„Mi-am spus ‘Ce naiba faci? Devine autodistructiv la un moment dat. Trebuie sa ma aleg pe mine'”, a spus actrita despre fostele ei relatii esuate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Timp de doi ani, Priyanka a luat o pauza de la intalniri romantice. Ea a ales sa fie singura pentru a reflecta la motivele pentru care „repeta aceleasi greseli” si ajungea in rolul de „ingrijitor” in relatiile sale.

In anul 2018, intr-un interviu impreuna cu Priyanka, Nick Jonas a dezvaluit pentru Vogue ca in septembrie 2016 i-a trimis un mesaj pe Twitter sotiei sale.

Priyanka Chopra despre Nick Jonas: „Sotul meu imi da o putere incredibila”

„Am auzit de la cativa prieteni comuni ca ar trebui sa ne intalnim”, i-a scris el la acea vreme.

Actrita i-a raspuns in aceeasi zi: ‘Echipa mea poate citi asta. De ce nu imi trimiti un mesaj text’, si-a amintit cantaretul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Cei doi si-au scris frecvent unul altuia in urmatoarele cateva luni si s-au intalnit pentru prima data la inceputul anului 2017.

Prima lor intalnire fata in fata a avut loc la petrecerea Vanity Fair din cadrul Galei Oscar din februarie 2017.

Cand a vazut-o prima data in realitate, Nick se afla la bar. „Cand ea a intrat, am lasat jos paharul, m-am asezat intr-un genunchi – toate astea de fata cu cativa oameni – si am spus tare ‘Esti reala. Unde ai fost toata viata mea?'”, a declarat artistul in interviul pentru Vogue.

Priyanka si-a amintit in acelasi interviu momentul in care a realizat ca relatia cu Jonas este diferita, in timp ce se aflau la o intalnire in Los Angeles.

„Iubesc modul in care tu privesti lumea. Iubesc vointa pe care o ai”, i-a spus el.

„Ca fata, n-am cunoscut niciun tip care sa-mi spuna ‘Imi place ambitia ta’. Era intotdeauna opusul”, a marturisit actrita.

Priyanka Chopra si Nick Jonas s-au casatorit in India, in decembrie 2019. In ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor, Malti, prin intermediul unei mame surogat.

Foto: Getty Images