Olivia Wilde a purtat tricoul lui Harry Styles, fostul sau iubit, la sapte luni dupa ce s-au despartit

1
De Georgiana Dorobantu
22 iun. 2023

Actrita Olivia Wilde si cantaretul Harry Styles s-au despartit in noiembrie 2022, dupa doi ani de relatie.

Cu toate acestea, Olivia a fost fotografiata recent purtand unul dintre tricourile fostului ei iubit, in timp ce se plimba prin Los Angeles.

Actrita in varsta de 38 de ani a iesit de la sala de fitness purtand un tricou cu mesajul Space Fruity Records, pe care l-a asociat cu o pereche de colanti de culoare mov.

Harry, in varsta de 29 de ani, a fost observat purtand prima data acelasi tricou in anul 2019, la concertul din Londra al cantaretei Ariana Grande.

In luna noiembrie a anului trecut s-a speculat ca Olivia este „dezamagita” de faptul ca relatia ei cu Harry nu a functionat.

„Despartirea a fost dificila pentru Olivia. Au avut unele probleme, dar Olivia credea ca pot rezolva totul impreuna”, a declarat o sursa pentru People la acea vreme.

„Este dezamagita. E o situatie dificila”, a adaugat sursa, citata de Mail Online.

Dar se pare ca cele doua staruri nu isi poarta pica, iar decizia de a se desparti a fost mutuala.

„Harry nu a parasit-o pe Olivia sau vice versa”, a spus anul trecut un apropiat al celor doi pentru Page Six. „Este imposibil sa existe o relatie cand el va fi pe toate continentele anul viitor si Olivia are jobul ei si copiii ei”, a dezvaluit sursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

„Sunt in continuare prieteni apropiati”

„Este concentrata aspura copiilor ei si munca ei din Los Angeles. Este o dezicie amiabila. Sunt in continuare prieteni apropiati”, a declarat pentru People un apropiat al fostului cuplu.

Olivia Wilde il acuza pe Jason Sudeikis ca o baga in datorii cu procesul pentru custodia copiilor

„In prezent au prioritati diferite, care ii tin la distanta unul de celalalt. Presiunea publicului asupra lor a fost foarte dificila. Au avut suisuri si coborasuri de-a lungul relatiei lor”, a mai spus sursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Ultima interactiune publica dintre cei doi a avut loc pe 15 noiembrie 2022, atunci cand actrita l-a sustinut din public pe Harry, in timpul unui concert sustinut de acesta in Los Anegeles. Ea a fost insotita la concert de cei doi copii ai sai – Otis, de opt ani, si Daisy, de sase ai – din relatia cu fostul logodnic, actorul Jason Sudeikis.

Harry si Olivia au devenit un cuplu pe platourile de filmare ale peliculei „Don’t Worry Darling”

Harry si Olivia au devenit un cuplu pe platourile de filmare ale peliculei „Don’t Worry Darling”, pe care Olivia l-a si regizat. Au aparut atunci zvonuri ca ar exista un conflict intre Wilde si actrita din rolul principal, Florence Pugh.

Jason Sudeikis a vorbit sincer despre despartirea de Olivia Wilde: „Ma straduiesc sa invat ceva din asta”

Actrita americana si cantaretul britanic s-au cunoscut in septembrie 2020, atunci cand Harry a primit rolul sotului lui Florence in filmul „Don’t Worry Darling”, inlocuindu-l pe Shia LaBeouf.

In septembrie, Harry si Olivia si-au facut singura aparitie impreuna pe covorul rosu, in timp ce promovau filmul la Festivalul de Film de la Venetia.

Fanii au distribuit atunci un video in care Harry refuza sa stea langa Olivia pentru sedinta foto, in ciuda faptului ca acest lucru i-a fost cerut de un membru al echipei actritei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles

Styles a avut de-a lungul anilor relatii cu staruri precum Taylor Swift, Kendall Jenner si Sara Sampaio, in timp ce printre fostii iubiti ai Oliviei se numara vedete precum Justin Timberlake si Ryan Gosling.

La inceputul acestui an, UsWeekly a dezvaluit ca actrita spera sa-si gaseasca curand sufletul pereche.

„Olivia este pregatita sa iasa din nou la intalniri si a facut clar faptul ca este disponibila. Si nu accepta nimic mai putin decat un tip uimitor”, a declarat o sursa pentru publicatia citata.

Pe de alta parte, Harry pare sa fi trecut mult mai repede peste despartire. El a fost filmat in timp ce o saruta pasional pe Emily Ratajkowski, pe strazile din Tokio, in luna martie a acestui an.

Foto: depositphotos.com