Kim Kardashian, noi dezvaluiri despre relatia cu Kanye West: „Nu poti ajuta oameni care nu vor ajutorul”

1
De Georgiana Dorobantu
24 mai 2023

Kim Kardashian a facut noi dezvaluiri despre relatia ei cu Kanye West, de care a divortat in 2021.

Vedeta in varsta de 42 de ani a fost invitata in podcastul „On Purpose” gazduit de Jay Shetty, in care a spus ca este „intr-o perioada fericita”, dar si ca persoanele care sunt in prezent in viata ei sunt oameni pe care se poate baza.

Ea a facut dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu rapperul Kanye West, desi nu l-a numit in cadrul interviului.

8 reguli dure pe care Kim Kardashian a trebuit sa le respecte in timpul casniciei cu Kanye West

„Ceea ce am invatat este ca nu poti ajuta oameni care nu vor ajutorul”, a spus Kim. „Nu iti poti forta convingerile si nu le poti proiecta asupra cuiva care gandeste total diferit”, a continuat starleta americana, citata de People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Este OK sa existe aceste perspective diferite. E ceea ce face ca lumea sa mearga inainte. Dar daca nu te aliniezi in privinta acestor valori comune, spirit moral sau ceea ce se afla in interiorul tau, atunci e in regula sa realizezi ca viata este atat de scurta si ca ar trebui sa pleci, sa gasesti oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu ce crezi tu”, a continuat Kim.

Ce a a aflat Kim Kardashian dupa ce si-a facut o scanare completa a corpului

„As vrea sa-i invat pe copiii mei toate aceste lucruri, atunci cand sunt in cautare de prieteni, parteneri si relatii”, a continuat ea. „Nu poti forta oamenii sa-ti accepte perspectiva. Nu te poti astepta ca ei sa fie in acelasi punct cu tine, la acelasi nivel”, a mai spus vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ea a adaugat ca uneori diferentele pot „coexista foarte bine, dar uneori chiar nu pot”.

„Am senzatia ca oamenii cred uneori ca daca o relatie nu a functionat, inseamna ca este un esec. Dar eu nu o privesc asa, daca au fost 15 ani impreuna, 10 ani impreuna. Nu este un esec. Este un lucru foarte frumos”, a mai spus Kardashian.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de WEST (@ye_goat_kanye)

Kim Kardashian si Kanye West au inceput sa formeze un cuplu din anul 2012 si s-au casatorit in 2014. Ei au impreuna patru copii – North, de 9 ani, Saint, de 7 ani, Chicago, de 5 ani, si Psalm, de 4 ani.

Cele doua vedete au depus actele de divort in 2021, iar divortul a fost finalizat in luna noiembrie a anului trecut, dupa ce au ajuns la o intelegere in privinta custodiei copiilor si impartirii proprietatilor.

Dieta drastica tinuta de Kim Kardashian i-a provocat artrita psoriazica: „A fost foarte dureros”

Kim a vorbit in acelasi podcast despre provocarile cu care se confrunta in cresterea copiilor, dupa divort.

Ea a marturisit ca rolul de mama a invatat-o foarte multe despre ea insasi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

„A fost cea mai mare provocare. Sunt nopti in care adorm plangand. Ma gandesc ‘La naiba! Parca a trecut o tornada prin casa mea. Cu toate aceste stari de spirit si perosnalitati diferite. Uneori se cearta, si sunt doar eu, sa joc rolul de polist bun si politist rau'”, a spus starleta.

„Este foarte greu sa fii parinte. Doar asa pot sa descriu. Dar este meseria care iti aduce cele mai mari satisfactii din lume. Chiar este. Nu exista nimic care te poate pregati, indiferent de cat de mult astepti. Nu conteaza ce asteptari ai. Nu esti niciodata pregatit. Dar vei face fata si te va face sa simti extrem de mandru de tine ca ai reusit, ca ai rezistat inca o zi”, a continuat ea.

Foto: depositphotos.com