Mama lui Jennifer Lopez spune ca a „stiut intotdeauna” ca fiica ei se va impaca cu Ben Affleck: „M-am rugat 20 de ani”

1
De Georgiana Dorobantu
5 mai 2023

Guadalupe Rodriguez, mama lui Jennifer Lopez, spune ca a stiut mereu ca fiica sa isi va reface relatia cu actorul Ben Affleck.

Cantareata in varsta de 53 de ani a fost invitata in emisiunea Today, gazduita de jurnalista Hoda Kotb, pentru a-si promova noul film, „The Mother”.

Guadalupe, care a avut o aparitie scurta in timpiul interviului, a dezvaluit ca a sperat tot timpul ca Jennifer si actualul ei sot, Ben, se vor impaca, dupa ce s-au despartit initial in anul 2004.

„Am stiut intotdeauna ca veti fi din nou impreuna, pentru ca m-am rugat timp de 20 de ani”, a spus mama vedetei in cadrul emisiunii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dezvaluirea a facut-o pe Jennifer sa rada si sa-si dea ochii peste cap.

Dar se pare ca rugaciunile lui Guadalupe au fost ascultate.

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au impacat dupa 20 de ani de cand au format pentru prima data un cuplu, la inceputul anilor 2000.

In cadrul interviului pentru Today, Jennifer a vorbit despre Ben si despre faptul ca este o „figura paterna” pentru copiii ei in varsta de 15 ani, gemenii Max si Emme.

Ben Affleck si Jennifer Lopez vor lucra impreuna la un nou film: „Ce bucurie sa fac ceva cu ea!”

„Este minunat, un tata minunat si o figura paterna pentru ei. Are cei trei copii frumosi ai lui si suntem si noi, ceea ce este fantastic”, a spus actrita si cantareata de origine portoricana, citata de Mail Online.

„Se ridica la nivelul provocarii, pentru ca este o provocare, iar ei il iubesc. Ei il apreciaza si la fel si eu”, a continuat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer a mai vorbit despre modul in care iubirea a schimbat-o, odata cu aceasta a doua sansa in relatia cu Ben, dar si faptul ca experientele de viata au ajutat-o sa realizeze ce este cu adevarat important pentru ea.

„Iubesc ceea ce fac. Am spus intotdeauna asta, dar de cand am copii, acest lucru s-a schimbat pentru mine. Acum, avand o familie si fiind casatorita, am inceput sa reevaluez totul. Ce este cu adevarat important? Cat de mult vreau sa muncesc?”, a declarat artista.

Inspira-te de la Jennifer Lopez pentru tunsoarea tip fluture, in voga in 2023

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au cunoscut in anul 2001, pe platourile filmului „Gigli”, iar la scurt timp au inceput o relatie.

Ei si-au anulat logodna cu putin inainte de nunta, in anul 2004, dar si-au refacut relatia dupa aproape 20 de ani, in anul 2021. In vara anului trecut s-au casatorit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Luna trecuta, actorul in varsta de 50 de ani a dezvaluit ca sotia lui mananca tot ce vrea, dar cu toate acestea „este cea mai frumoasa femeie din lume, arata spectaculos”.

Ben Affleck a facut unele comentarii pline de lauda la adresa sotiei sale in emisiunea The Drew Barrymore Show

„Lasa-ma sa-ti spun ceva care te va supara. Jennifer mananca ce vrea. Orice vrea. Mananca fursecuri, inghetata, orice”, a declarat el.

Gazda emisiunii, actrita Drew Barrymore, l-a intrebat daca exercitiile sunt cele care o ajuta pe Jennifer sa se mentina in forma.

Ben Affleck nu se simte in largul lui cand Jennifer Lopez face dezvaluiri despre povestea lor de dragoste

„Se antreneaza. Si eu ma antrenez, dar nu se intampla ca printr-o magie sa arat ca si cum as avea 20 de ani. Intelegi ce spun, cu piele perfecta si toate cele”, a glumit actorul.

„Nu putem ignora munca depusa. Munca este reala, disciplina este reala, dar si acel ceva de superom este real”, a continuat actorul.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Jennifer Lopez