Ben Affleck si Jennifer Lopez vor lucra impreuna la un nou film: „Ce bucurie sa fac ceva cu ea!”

1
De Maria Constantin
4 mai 2023

Starul este incantat sa lucreze cu sotia lui la un proiect al noii sale companii de productie, Artists Equity.

Ben Affleck a vorbit despre acest subiect in emisiunea Sunday Mornings de la CBS, unde a fost invitat alaturi de colegul din „Air” si prietenul sau de multa vreme, Matt Damon, dupa ce Deadline a deschis subiectul saptamana trecuta.

„Unstoppable”, noul film pe care il va produce compania condusa de Affleck si Damon prezinta viata luptatorului de wrestler Anthony Robles care s-a nascut cu un singur picior si a castigat titlul de campion national in 2011, relateaza People. Potrivit Deadline, acesta va fi portretizat de actorul Jharrel Jerome („Moonlight”).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer_jilo (@jennifer_jilo)

Intrebat despre implicarea sotiei lui in acest proiect, Affleck nu a dat un raspuns direct. „Stiu unde vreti sa ajungeti cu asta. Dar o sa va zic cine va fi actorul principal”, a spus el. „Angajam intotdeauna cei mai buni actori. Iar in acest caz pot sa spun ca fiecare persoana care a fost distribuita pana acum a fost, cred eu, cea mai buna alegere”, a adaugat Affleck.

Despre Lopez, care a jucat recent in comedia romantica „Shotgun Wedding”, Affleck a spus zambind: „Ea poate sa faca filmul asta. Nu vreau sa para ca-mi face o favoare, dar de fapt asta face”, a marturisit acesta.

Ben Affleck a confirmat posibilitatea de a colabora cu sotia sa, cu care s-a casatorit in iulie 2022 la Las Vegas dupa ce si-au reluat relatia in 2021: „Ce fain, ce bucurie sa fac ceva cu ea, sa o vad cat de minunata e, sa lucrez cu sotia mea, sa merg la munca cu cel mai bun prieten”, a spus el.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au fost vazuti certandu-se la Premiile Grammy: momentul a fost tensionat

„Daca nu-ti place cu cine lucrezi si ai probleme la munca, cred ca asta e ceva ce iti poate provoca depresie, anxietate si durere. Si implicit daca iti plac oamenii de la serviciu, probabil ai o viata destul de buna, stii?”, a adaugat actorul si regizorul in varsta de 50 de ani.

„Unstoppable” va fi regizat de Billy Goldenberg, care a lucrat ca editor pentru noul film realizat de Ben Affleck, „Air”. Personajul prezentat in aceasta productie, Anthony Robles, va fi de asemenea implicat in productie.

Foto: depositphotos.com