Jennifer Lopez si Ben Affleck au fost vazuti certandu-se la Premiile Grammy: momentul a fost tensionat

1
De Teodora Tirca
8 feb. 2023

Jennifer Lopez si Ben Affleck au starnit din nou comentarii dupa ce au aparut intr-un clip confruntandu-se in timpul difuzarii premiilor Grammy 2023.

Conversatia tensionata dintre ei incepe cu Ben, in varsta de 50 de ani, soptindu-i ceva la ureche lui Jennifer, doar pentru ca ea sa se indeparteze smucindu-se, vizibil deranjata de orice ar fi spus Affleck.

In timp ce JLo, in varsta de 53 de ani, raspunde, Ben se incrunta, isi indreapta vesta si pozitia, apoi intelege ca tot momentul a fost surprins pe camera. Expresiile lor faciale „ingheata” pe masura ce constientizeaza ca au fost surprinsi pe camera, desi nu este clar ce se spune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gerardo Hernandez (@ge_rasan)

Chipul incordat al lui Jennifer se relaxeaza incet, in timp ce isi intoarce interesul spre eveniment si spre gazda Trevor Noah, care vorbea catre camera chiar langa ea.

Cea mai in varsta femeie din lume are 115 ani – care sunt secretele longevitatii sale?

J Lo a incercat sa ascunda momentul, desi sotul ei a avut o expresie de nemultumire pe tot parcursul serii. Nu este clar ce si-au spus, dar cantareata si actrita a parut foarte enervata de cuvintele lui Affleck.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Utilizatorii TikTok care urmareau momentul pe platforma au inundat imediat sectiunea de comentarii cu observatiile lor.

„Jennifer Garner este acasa si mananca popcorn, in timp ce isi spune: <<Fata, Ben e problema ta acum”, a postat un utilizator TikTok.

„Producatorii Grammy au fost cam neglijenti, dar imi place”, a scris un altul.

Luni, Jennifer a vorbit cu tandrete despre experienta premiilor Grammy, postand pe Instagram un video cu momente frumoase impartasite pe parcursul evenimentului. „Intotdeauna ma simt cel mai bine alaturi de dragostea mea, sotul meu”, a scris ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Acest moment nu este singurul despre care se vorbeste. Oamenii nu inteleg de ce Ben a fost atat de distant si rece toata seara langa sotia lui, Jennifer, care pur si simplu radia intr-o tinuta superba. In timp ce J Lo zambea, radea si facea conversatie, chipul lui Ben ramanea „inghetat”. Unii oameni au comentat ca probabil el nu se simte in largul lui la aceste evenimente, iar Jennifer nu ar trebui sa-l oblige sa mearga.

Foto: depositphotos.com