Ben Affleck spune ca nu este nefericit, oboseala e de vina: „Asa m-a facut Dumnezeu, nu trebuie sa ma pedepsiti pentru asta”

1
De Maria Constantin
22 nov. 2023

Actorul precizeaza ca e un om fericit, desi uneori imaginile in care pare suparat devin virale.

Nu trebuie sa ne facem griji pentru Ben Affleck – starul nu este deprimat sau nefericit, asa cum pare uneori. El a spus in show-ul TV „Jimmy Kimmel Live!” ca se simte foarte bine si este inteles complet gresit, scrie Movie Web.

Kimmel i-a amintit de o petrecere de Craciun pe care actorul a organizat-o si de care acesta nu parea sa se bucure. Affleck a numit petrecerea „un experiment” care s-ar putea sa nu se mai repete, pentru ca ulterior s-a simtit destul de stanjenit. Kimmel a fost la acea petrecere cu familia lui si a fost de acord ca Affleck nu parea fericit atunci.

„Ai fost destul de stingher, parea ca nu erai la fel de insufletit la petrecere ca toti ceilalti”, i-a spus Kimmel. Actorul a replicat ca e o „prejudecata raspandita” ca el pare nefericit uneori, de exemplu la petreceri.

Kimmel n-a fost convins la inceput de aceasta explicatie, sugerand ca pe chipul lui se vede cu totul altceva in asemenea situatii. Insa Ben a insistat ca i se intampla sa arate rau, dar sa se simta foarte multumit in interior, subliniind ca are o expresie nefericita pe chip atunci cand e obosit. Si pentru a fi convingator, a demonstrat in emisiune acea figura posomorata care se instaleaza pe chipul sau si care a devenit virala.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de benniferstan (@benniferstan)

„Asa m-a facut Dumnezeu, nu trebuie sa ma pedepsiti pentru asta”, a glumit starul.

In februarie, Affleck a ajuns in centrul atentiei publicului cand imaginile cu el la gala premiilor Grammy s-au raspandit pe retelele de socializare. Fanii au fost intrigati si amuzati de aspectul sau posomorat in timp ce statea langa sotia lui, Jennifer Lopez, care parea in culmea fericirii.

Tensiuni intre Jennifer Lopez si Ben Affleck: Vedeta se teme ca paparazzii ii vor distruge casnicia

Un alt moment devenit celebru este cel din 2016, dupa lansarea filmului sau, „Batman v Superman: Dawn of Justice”. Productia a fost intampinata cu critici negative, iar imaginile cu actorul aratand trist s-au raspandit pe retelele de socializare atunci. „Sad Affleck” a devenit o expresie foarte la moda atunci, dar partea buna a fost ca starul a primit multe aprecieri pentru acel rol. De altfel, el avea sa-l joace din nou pe Batman.

Actorul a marturisit intr-un interviu pentru BBC Radio 1 ce a invatat din acel „fenomen” numit „Sad Affleck”: „M-a invatat sa nu fac interviuri cu Henry Cavill (actorul britanic alaturi de care a jucat in „Batman v Superman”, n.r.) in care sa nu zic nimic si in care se poate pune fundal audio cu piese Simon & Garfunkel; asta-i un lucru pe care l-am invatat!”.

Foto: depositphotos.com