Jennifer Lopez, criticata pentru ca isi promoveaza brandul de bauturi alcoolice, desi sotul ei, Ben Affleck, a fost alcoolic

1
De Georgiana Dorobantu
6 iul. 2023

Jennifer Lopez a publicat pe Instagram un video in care isi promoveaza brandul de bauturi alcoolice si vorbeste despre relatia ei cu consumul de alcool, insa fanii sai s-au declarat „contrariati”.

Cantareata in varsta de 53 de ani a publicat un video lung pe reteaua de socializare, in care si-a aparat decizia de a lansa brandul de bauturi alcoolice Delola, in ciuda faptului ca in trecut a recunoscut ca nu consuma alcool.

JLo s-a filmat in timp ce se afla in masina, purtand o salopeta de nuanta camel, cu un fermoar supradimensionat. Ea a accesorizat tinuta cu o pereche de ochelari de soare cu rama octogonala si cercei rotunzi.

„Ma strecor afara ca sa iau niste Delola”, si-a inceput Jennifer video-ul.

Cum sa fii mai increzatoare, potrivit celebritatilor: Jennifer Lopez refuza sa se mai simta ca o impostoare

„Vor veni cativa oameni la noi in weekend si am realizat ca nu mai avem deloc. Credeam ca avem, dar nu. Asa ca ma duc la magazin sa cumpar, sper sa gasesc acolo”, a spus vedeta.

Jennifer Lopez a declarat in trecut ca nu consuma alcool

Stand pe locul din dreapta al masinii aflate in drum spre magazin, Jennifer a continuat: „Sunt foarte incantata, iubesc weekendurile de sarbatoare, ador sa petrec timp cu familia si prietenii si sa beau un cocktail. Stiu ca multi oameni au spus ‘Oh, dar ea nici nu bea, ce treaba are cu cocktail-urile?’ Si sa va spun adevarul, asa a fost mult timp, pentru ca nu beam.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„In ultimii ani, asa cum puteti vedea din unele poze ale mele din ultimii 10, poate 15 ani, am inceput sa consum ocazional cate un cocktail. Imi place sa beau ocazional cocktail-uri. Beau responsabil, nu beau sa ma imbat. Beau pentru socializare si sa ma simt bine, sa ma relaxez, dar intotdeauna responsabil”, a dezvaluit actrita si cantareata de origine portoricana.

Tensiuni intre Jennifer Lopez si Ben Affleck: Vedeta se teme ca paparazzii ii vor distruge casnicia

„Trebuie sa va spun ca am incercat diferite lucruri, diferite cocktail-uri”, a mai spus ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer s-a filmat apoi in timp ce intra intr-un magazin si pare incantata sa descopere Delola la raft.

Cu toate acestea, unii dintre urmaritorii de pe Instagram ai lui Jennifer au criticat-o pentru decizia de a-si promova brandul de bauturi alcoolice, in special din cauza faptului ca sotul ei, Ben Affleck, a fost alcoolic.

„Este atat de ciudat ca vorbeste despre a consuma alcool in mod responsabil si ca nu se imbata, stiind ca sotul ei s-a luptat cu alcoolismul ani la rand”, a comentat un user.

Ben Affleck e uluit de sotia lui: Jennifer Lopez mananca orice vrea si arata spectaculos

„Sunt confuza. Vorbeste despre alcool si cocktailuri cand sotul ei este un alcoolic in recuperare. Nu are sens si mi se pare greu de inteles”, a scris o alta persoana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ben Affleck a fost internat de cateva ori de-a lungul anilor in clinici de dezalcoolizare

Ben Affleck, in varsta de 50 de ani, a fost internat de cateva ori de-a lungul anilor in clinici de dezalcoolizare si a vorbit deschis despre lupta lui cu alcoolismul.

El a primit tratament pentru dependenta de alcool in anul 2001 si a reusit sa renunte la alcool timp de cativa ani.

Prietenii lui Jennifer Garner cred ca Ben Affleck, fostul ei sot, a fost „ca un al patrulea copil” pentru actrita

In urmatoarea perioada, el a refuzat sa mai vorbeasca in detaliu despre problema sa cu alcoolul si a dezvaluit ulterior ca a fost o perioda in care „a baut relativ normal”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Starul din „Good Will Hunting” a primit din nou tratament in anul 2017, iar apoi a dezvaluit public ca a revenit la consumul de alcool in 2018.

In 2019, el a fost filmat in timp ce mergea impleticit pe strazile din Los Angeles.

Pe de alta parte, Jennifer a declarat pentru InStyle ca „alcoolul distruge pielea”.

In 2016, intr-un interviu pentru UsWeekly, ea a spus ca nu consuma alcool si ca acesta este secretul ei pentru a arata tanara: „Nu consum alcool, nu fumez si nu beau cafea. Toate acestea iti distrug pielea pe masura ce imbatranesti.”

Foto: depositphotos.com