Ben Affleck e uluit de sotia lui: Jennifer Lopez mananca orice vrea si arata spectaculos

1
De Maria Constantin
7 mai 2023

Actorul marturiseste ca face miscare, dar nu arata mai tanar cu 20 de ani, asa cum reuseste sotia lui.

Cu fiecare an care trece, Jennifer Lopez arata la fel de bine, iar Ben Affleck nu mai conteneste sa-i admire conditia fizica exceptionala, scrie People.

Actorul in varsta de 50 de ani a fost intrebat la „The Drew Barrymore Show” daca el si Lopez au o strategie anume in privinta alimentelor preferate. „Da-mi voie sa-ti spun ceva care o sa te supere. Jennifer mananca orice vrea. Orice vrea. Mananca prajituri, inghetata, orice”, a raspuns Affleck.

Vizibil socata, Barrymore l-a intrebat apoi daca Lopez poate sa-si permita asa ceva fiindca face des miscare. „Face”, a spus Affleck. „Si eu fac, dar nu arat ca prin minune ca la 20 de ani, intelegi, cu pielea perfecta si toate astea”, a adaugat el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Nu se indeparteaza de etica efortului. Etica efortului este reala, disciplina este reala, dar si superomul este real. Este cea mai minunata femeie din lume, arata spectaculos”, a elogiat-o el pe Lopez.

La inceputul acestei luni, cantareata a spus pentru People cum isi mentine stilul de viata sanatos, dezvaluind ca factorul cheie este mentinerea unei rutine zilnice.

„Pentru mine, stilul de viata sanatos inseamna autoingrijire. Sa fac miscare cu consistenta, sa-mi ingrijesc pielea”, a spus actrita in varsta de 53 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ea a precizat ca totul incepe cu lucrurile de baza, inclusiv cu a dormi suficient si a bea multa apa, cu concentrarea pe meditatie si „ingrijirea mintii tale, a corpului tau, a sufletului tau”. „Toate astea functioneaza. Sunt fundamentele oricarui sport sau orice faci”, a explicat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Simt ca OK, daca sunt prea obosita, ce am neglijat? Imi neglijez somnul? Nu fac efort suficient de consistent? Mi-a scapat asta? Trebuie sa revin la asta? Sau nu beau destula apa? De ce ma simt asa? Daca ceva nu merge, trebuie sa-ti verifici baza, iar pentru mine asta functioneaza mereu”, a spus Lopez.

Ben Affleck si Jennifer Lopez vor lucra impreuna la un nou film: „Ce bucurie sa fac ceva cu ea!”

Artista a adaugat ca poate fi greu sa-ti dai seama cat de mult conteaza lucrurile de baza in economia unei rutine zilnice, fiindca oamenii sunt ocupati si prinsi in „valtoarea vietii”, dar renuntarea la un lucru poate face ca multe altele sa mearga prost.

„Trebuie sa ne reamintim ca daca nu facem ceva bine, nimic nu merge bine”, a spus Lopez.

Foto: depositphotos.com