Prietenii lui Jennifer Garner cred ca Ben Affleck, fostul ei sot, a fost „ca un al patrulea copil” pentru actrita

1
De Georgiana Dorobantu
31 aug. 2022

Jennifer Garner l-a sustinut intotdeauna pe fostul sau sot, Ben Affleck, chiar si atunci cand acesta si-a refacut relatia cu Jennifer Lopez.

Actrita in varsta de 50 de ani a fost alaturi de Affleck ani la rand, in ciuda faptului ca au divortat in anul 2017, dupa 12 ani de casnicie.

Ea a fost cea care a intervenit pentru Affleck si l-a dus intr-o clinica de dezintoxicare in anul 2018, pentru ca acesta sa-si trateze dependenta de alcool.

„E incantata ca a scapat de grija celui de-al patrulea copil”

In ciuda relatiei stranse de prietenie, Garner nu a fost prezenta la nunta lui Affleck, in varsta de 50 de ani, cu Jennifer Lopez, de 53 de ani. Dar asta nu inseamna ca actrita nu se bucura pentru noul mariaj al fostului sau partener.

Selena Gomez vrea sa renunte la cariera pentru a se casatori si a deveni mama

„Sunt sigur ca ea e incantata ca a scapat de grija celui de-al patrulea copil”, a declarat pentru Page Six o sursa care ii cunoaste atat pe Affleck, cat si pe Garner. Sursa a facut referire la faptul ca Garner a avut grija de fostul ei sot „ca de un copil”.

Cei trei copii ai fostului cuplu – Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani si Samuel, de 10 ani – au fost prezenti la nunta tatalui lor cu Lopez.

Apropiatii celor doi actori au declarat ca nu este clar daca Jennifer Garner a fost sau nu invitata la nunta.

„Au copii impreuna, deci daca recidiveaza, el va fi iar problema ei”

O alta sursa a dezvaluit pentru publicatia citata ca desi Affleck nu mai este acum responsabilitatea lui Garner, cei doi fosti soti vor fi intotdeauna legati de faptul ca au impreuna trei copii.

Printesa Diana a prezis cu doi ani inainte accidentul de masina in care si-a pierdut viata

„Jen a avut intotdeauna aceeasi abordare, indiferent cu cine a fost Ben. Au copii impreuna, deci daca recidiveaza, el va fi iar problema ei”, a declarat sursa.

„Jen este o mama grozava, chiar se ocupa de copii – si este grozav pentru ea ca nu trebuie sa mai aiba grija si de un alt patrulea copil”, a mai spus sursa, facand referire la Affleck.

„Ea a crescut avandu-i alaturi pe parintii sai, care au o casnicie fericita, iar surorile sale sunt casatorite, prin urmare stiu ca si-a dorit ca relatia sa functioneze. Dar acum a trecut peste”, a adaugat sursa.

Jennifer Garner va avea intotdeauna grija de Ben Affleck

Prietenii lui Jennifer Garner au fost furiosi atunci cand Affleck a declarat intr-o emisiune TV, in luna decembrie, ca ar fi consumat in continuare alcool daca ar fi ramas casatorit cu ea.

„Oricine cunoaste comportamentul unui dependent stie cat de neadevarate sunt acele comentarii pentru o persoana dependenta, in special pentru Ben. Este una dintre primele lectii primite la AA [alcoolicii anonimi] – sa nu dai vina pe altcineva pentru dependenta ta”, a declarat un prieten al actritei la acea vreme, potrivit Page Six.

Jane Fonda, 84 de ani, recunoaste ca regreta operatiile estetice: „Nu sunt mandra ca mi-am facut lifting”

„Stiu ca Jen va avea intotdeauna grija de Ben. Tot ce face este sa-i fie alaturi lui Ben. Au trei copii impreuna si ea l-a iubit din toata inima”, a mai spus o sursa care cunoaste fostul cuplu. „Stiu ca isi doreste ca el sa fie fericit, dar acum ea are propria viata si are un iubit”, a adaugat acesta.

„Jen munceste, este fericita, este in continuare cu John [actualul ei iubit] si ii merge foarte bine”, a mai adaugat sursa apropiata actritei.

Foto: depositphotos.com