Jane Fonda, 84 de ani, recunoaste ca regreta operatiile estetice: „Nu sunt mandra ca mi-am facut lifting”

1
De Cristina Tudor
15 aug. 2022

Jane Fonda, 84 de ani, recunoaste ca regreta operatiile estetice pe care si le-a facut si exclude posibilitatea de a ajunge din nou la cutit, deoarece „nu vrea sa arate distorsionata”.

Actrita, in varsta de 84 de ani, a vorbit despre regretele ei cu privire la interventiile chirurgicale si a avertizat despre pericolele de a deveni dependenta de procedurile cosmetice intr-un nou interviu pentru Vogue, publicat marti.

Starul de la Hollywood a vorbit deschis despre faptul ca si-a facut lifting facial si a spus ca nu ar mai repeta procedura.

Ea a spus: „Mi-am facut un lifting facial si m-am oprit pentru ca nu vreau sa arat deformata. Nu sunt mandra de faptul ca am facut-o.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jane Fonda (@janefonda)

„Recunosc ca am facut-o. Si sustin, fara sa stau pe ganduri, ca poti deveni dependenta. Nu continua sa o faci! Multe femei nu stiu, dar sunt dependente de asta”, a mai adaugat actrita

Vedeta, care si-ar fi facut primul lifting facial la 40 de ani si un al doilea in 2010, a adaugat ca nu cheltuieste multi bani pe creme scumpe de fata, insistand ca rasul este la fel de bun pentru piele.

Ea a spus: „Nu fac multe tratamente faciale. Nu cheltuiesc multi bani pe creme de fata sau asa ceva, dar ma mentin hidratata, dorm, ma misc, stau ferita de soare si am prieteni buni care ma fac sa rad. Si rasul este un lucru bun. ”

Starul din serialul „Grace And Frankie” a punctat ca imbatranirea nu trebuie sa fie infricosatoare, adaugand ca exista modalitati de a imbatrani atat in mod pozitiv, cat si in mod sanatos.

„Vreau ca tinerilor sa nu le mai fie frica sa imbatraneasca. Varsta nu conteaza, e doar un numar cronologic. Ceea ce conteaza este sanatatea ta.”, a declarat Jane.

„Am aproape 85 de ani, dar nu par atat de batrana. Asa ca a-i face pe tineri sa nu le mai fie frica de a fi batrani, a-i ajuta pe oameni sa realizeze ca doar pentru ca ai o anumita varsta nu inseamna ca trebuie sa renunti la viata..”, a mai adaugat ea, conform dailymail.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com