Selena Gomez vrea sa renunte la cariera pentru a se casatori si a deveni mama

1
De Maria Constantin
21 aug. 2022

Vedeta se declara pregatita pentru a spune adio stralucitorului Hollywood.

Selena Gomez a dezvaluit ca isi doreste sa se casatoreasca si sa aiba un copil, iar pentru asta este dispusa sa renunte la actorie ca sa se concentreze pe viata de familie.

Vedeta a vorbit despre acest subiect in episodul de vinerea trecuta al podcastului „Giving Back Generation” de pe platforma TaTaTu, scrie Page Six.

5 reguli de parenting pe care Reese Witherspoon le impune copiilor ei

„Sper sa ma casatoresc si sa fiu mama. M-am cam saturat de toate astea, asa ca imi voi dedica cea mai mare parte a vietii mele filantropiei inainte de a disparea”, le-a spus artista in varsta de 30 de ani gazdelor podcastului, Raquelle Stevens si Ashley Cook, cu care este prietena de multi ani.

Selena Gomez a mai dezvaluit cum a inspirat-o sora sa in varsta de opt ani, Gracie Teefey, sa aiba incredere ca va fi un parinte bun

„Pune lucrurile in perspectiva. Am urmarit aceasta mica persoana devenind o fiinta umana. Nu exista un sentiment mai bun in lume. Ma simt ca un parinte, intr-un fel, chiar daca nu sunt”, a explicat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

„E atat de satisfacator doar sa privesti aceasta viata atat de simpla la un moment dat. Vreau sa ma bucur de viata in modul in care o face ea”, a mai spus Selena despre surioara sa.

Selena Gomez glumeste pe seama faptului ca e single: „Sunt perfect in regula singura”

Nu este prima oara cand Selena Gomez vorbeste despre planurile sale de a avea o familie

In iunie, intr-o aparitie in podcastul „Awards Chatter” al publicatiei The Hollywood Reporter, Gomez a spus ca mutarea sa din Texas la Hollywood a facut-o sa lase deoparte dorinta de a avea copii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

„As avea patru copii, cu siguranta. Poate nu planificati, poate planificati, poate ambele. Si nu e nimic gresit la viata pe care as fi avut-o. Stiu doar ca nu e drumul meu si sunt recunoscatoare ca o am pe mama mea ca sa-mi dea sansa de a fi cine vreau sa fiu”, a spus ea.

Cum a socat-o Kate Middleton pe Regina Elisabeta in ziua nuntii cu Printul William

Desi in prezent nu are o relatie, viata sentimentala a Selenei Gomez ar putea inregistra in curand o schimbare importanta. Saptamana trecuta, ea a fost vazuta flirtand cu producatorul italian de film Andrea Iervolino pe un iaht, langa Positano, in Italia.

Foto: Instagram/Selena Gomez