Cum a socat-o Kate Middleton pe Regina Elisabeta in ziua nuntii cu Printul William

1
De Georgiana Dorobantu
13 aug. 2022

Printul William si Kate Middleton s-au casatorit in anul 2011, si in ciuda faptului ca au trecut 11 ani, fanii sunt in continuare extrem de interesati chiar si de cele mai mici detalii ale nuntii lor.

De la ceea ce i-a spus William socrului sau la altar sau modul in care cuplul a incalcat traditia in ziua nuntii, toate aceste detalii sunt analizate si in prezent, dupa mai bine de un deceniu.

Dar se pare ca ducesa de Cambridge a surprins-o pe Regina Elisabeta in ziua nuntii cu Printul William.

Kate Middleton s-a simtit vinovata dupa ce fiica ei, Printesa Charlotte, i-a pus aceasta intrebare

Potrivit People, Kate a decis sa nu apeleze la ajutorul unui makeup artist profesionist pentru machiajul de nunta, ci a ales sa se machieze singura. Ducesa a urmat cateva lectii private cu makeup artistul Arabella Preston, care a initiat-o in arta machiajului.

Mark Niemierko, organizator de nunti, a dezvaluit pentru publicatia citata: „Am auzit ca Arabella Preston a fost chemata de un prieten comun al ei si al lui Kate. A tinut trei sau patru sedinte cu Kate, in apartamentul ei din Chelsea, dar a mers, in secret, si la Clarence House.”

„Arabella ar fi trebuit sa vina si in ziua nuntii, dar nu a venit pentru ca Ducesa s-a simtit increzatoare ca poate sa-si faca singura machiajul”, a mai spus Niemierko.

Motivul romantic pentru care William si Kate nu-si arata afectiunea in public

Acesta a dezvaluit ca motivul pentru care Kate a ales sa se machieze singura a fost acela de a pastra „un strop de normalitate”, ceea ce arata „caracterul ei informal”.

In cartea „The Queen, the Dresser and the Wardrobe”, lansata in anul 2016, Angela Kelly, stilista personala a Reginei timp de multi ani, a dezvaluit ca aceata se machiaza singura in fiecare zi, cu o exceptie: discursul de Craciun.

Un fost angajat al casei regale spune ca Printul Harry nu s-ar fi casatorit cu Meghan Markle daca Printesa Diana ar fi fost in viata

Pentru ca discursul este transmis la televizor, Regina Elisabeta apeleaza la serviciile makeup artistului profesionist Marilyn Widdess, care o pregateste pentru filmare.

„Ati putea fi surprinsi sa aflati ca aceasta este singura ocazie in care Majestatea Sa nu se machiaza singura”, a scris Angela Kelly in cartea sa, potrivit marieclaire.co.uk.

Foto: Instagram/dukeandduchessofcambridge