Motivul romantic pentru care William si Kate nu-si arata afectiunea in public

1
De Maria Constantin
4 aug. 2022

Toata lumea stie cat de mult se iubesc Ducele si Ducesa de Cambrige. Cu toate acestea, ei nu sunt vazuti niciodata sarutandu-se.

Sunt una dintre cele mai celebre perechi din lume si, fara indoiala, unul dintre cele mai populare cupluri din familia regala a Marii Britanii. Ducele si Ducesa de Cambridge au aniversat 11 ani de casnicie, iar admiratorii lor sunt interesati de fiecare detaliu din viata lor, fie ca e vorba despre preferintele lor culinare, fie despre cum isi cresc cei trei copii – Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Casnicia lor este un model si se bazeaza pe o relatie solida, insa William si Kate sunt rareori vazuti in ipostaze tandre, iar cand un asemenea moment rarisisim este dezvaluit, imaginile fac inconjurul lumii.

Exista un motiv romantic pentru care ducii de Cambridge evita sa-si arate afectiunea in public, scrie Marie Claire.

Potrivit expertului in limbajul corpului Darren Stanton, William si Kate nu simt ca trebuie sa-si dovedeasca reciproc ca se iubesc, fiindca au o relatie profunda.

Printul William si Kate Middleton, cuplul regal „netraditional“

„Kate si William sunt o pereche care pare legata la un nivel atat de adanc, incat nu mai au nevoie sa-si arate semnale continue de apreciere reciproca – cum ar fi atingerile sau contactul vizual prelungit – in timpul evenimentelor publice pentru a-si dovedi legatura profunda”, a explicat Stanton.

„Este foarte clar fara ca perechea sa se angajeze in gesturi de tandrete evidente de ce Kate si William au incredere sa participe singuri la evenimente la fel de mult cum o fac si impreuna”, a mai spus expertul.

Acesta a adaugat ca in timpul calatoriei lor la turneul de tenis de la Wimbledon, William si Kate au afisat aceeasi incredere, fie ca erau singuri sau impreuna in public. In momentele tensionate acestia au fost „complet la unison cu comportamentul lor”, ceea ce ne arata cum vor sta lucrurile cand William va deveni rege, apreciaza Stanton.

„Sunt doi oameni care nu se tem sa fie ei insisi in timp ce isi indeplinesc cu gratie si cat de bine pot indatoririle regale”, a conchis expertul.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge