Un fost angajat al casei regale spune ca Printul Harry nu s-ar fi casatorit cu Meghan Markle daca Printesa Diana ar fi fost in viata

1
De Denisa Toma
1 aug. 2022

Dickie Arbiter, secretar de presa si fost angajat din interiorul palatului, sustine ca Harry nu s-ar fi casatorit cu Meghan daca mama lui ar fi fost in viata.

Arbiter, care a fost secretar de presa al Reginei Elisabeta a II-a din 1988 pana in anul 2000, a facut declaratia pentru postul TV GB News, in cadrul unei discutii despre procesul pe care Harry l-a deschis impotriva Ministerului de Interne din Marea Britanie. Printul este nemultumit ca el si familia sa nu mai beneficiaza de protectia politiei in timpul vizitelor in Anglia.

Un judecator a decis ca Harry are motive intemeiate de a aduce Guvernul in instanta, o prima victorie in efortul sau de a da in judecata Ministerul de Interne pentru faptul ca nu mai primeste protectie din partea politiei britanice.

Fostul angajat al familiei regale sustine ca Harry nu s-ar fi casatorit niciodata cu Meghan Markle daca Printesa Diana ar fi fost in viata

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Princess Diana Spencer (@princesdianaa)

„Imi voi asuma riscul de a fi criticat, dar ma indoiesc ca Harry s-ar fi casatorit cu Meghan pentru ca Harry nu ar fost in starea in care a fost, ca urmare a decesului mamei sale. Ar fi urmat un cu totul alt traseu si ar fi fost in continuare aici, lucrand pentru Regina”, a declarat Arbiter, potrivit yourtango.com.

Biografia Printului Harry contine detalii savuroase: anumite pasaje vor enerva familia regala

Acesta a mai spus ca „Printesa Diana era cu capul pe umeri. Era foarte practica, iar el [Harry] era foarte sensibil”

Fostul angajat a facut comentarii si despre vestea ca BBC va plati compensatii materiale fostei dadace a lui William si Harry, Tiggy Legge Bourke, care a fost acuzata pe nedrept ca a avut o aventura cu Printul Charles.

Acuzatiile nejustificate impotriva lui Bourke au fost folosite pentru a o influenta pe Printesa Diana sa acorde interviul socant din anul 1995, in care a vorbit pentru prima data despre infidelitatea sotului sau si despre despartirea lor.

BBC a publicat o declaratie despre interviul cu Printesa Diana, in care a cerut scuze atat lui Harry si William, cat si tatalui lor, Printul Charles.

Printul Harry a dezvaluit momentul in care si-a dat seama ca Meghan Markle este sufletul lui pereche

„Este profund regretabil ca BBC nu a spus adevarul in perioada imediat urmatoare dupa difuzarea programului, atunci cand existau semne alarmante ca interviul a fost obtinut in mod incorect”, se arata in declaratie.

„Nu sunt sigur ca Diana ar fi acceptat sa acorde interviul”

BBC sustine in prezent ca nu va mai difuza niciodata interviul, realizat de Martin Bashir. Arbiter considera ca este adecvat ca interviul „sa nu mai fie difuzat vreodata”.

„Nu sunt sigur ca Diana ar fi acceptat sa acorde interviul daca nu i-ar fi fost prezentate unele documente, acuzatii asupra faptului ca angajatii sai o spionau, acuzatii ca serviciile secrete o spionau”, a declarat Arbiter.

Cum urmeaza Kate si William modelul Printesei Diana in cresterea copiilor

Investigatiile realizate anul trecut au aratat ca Martin Bashir a falsificat documentele care i-au fost prezentate Printesei, cu scopul de a o convinge sa acorde interviul.

Fosta dadaca a lui William si Harry va primi despagubiri pentru ca a fost implicata intr-un scandal fabricat, ceea ce i-a afectat viata si reputatia.

Foto: Getty Images.