Biografia Printului Harry contine detalii savuroase: anumite pasaje vor enerva familia regala

1
De Maria Constantin
22 iul. 2022

Volumul pe care il va lansa Ducele de Sussex le va soca pe rudele sale, a dezvaluit o sursa.

Din clipa in care cartea scrisa de Harry va ajunge in rafturile librariilor, in casa regala va izbucni furtuna. „E savuroasa, asta e clar”, a dezvaluit o sursa citata de Page Six.

„Sunt o gramada de povesti noi din trecut despre care Harry nu a mai pomenit inainte, despre copilaria lui… exista ceva continut care o sa enerveze familia”, a adaugat aceasta.

Volumul biografic urma sa fie lansat in acest an, insa lansarea pare sa fi fost amanata, scrie OK! Magazine. „Daca aceasta carte ar urma sa apara anul acesta, ar trebui sa fie pe lista de marketing si de promovare a editurii – daca nu cumva planuieste o surpriza sau daca a fost o intarziere. Lipsa ei a ridicat intrebari in cercurile regale”, a scris The Sun.

„Nu punem fiecare carte pe lista, asa ca nu este nimic de extrapolat din asta”, a declarat un purtator de cuvant al editurii Transworld, care face parte din grupul de publishing Penguin Random House.

Ce e mai rau urmaza

In iulie anul trecut, Printul Harry a anuntat ca va publica o carte de memorii. „Scriu asta nu ca print nascut, ci ca barbatul care am devenit. Am purtat multe palarii de-a lungul anilor, la propriu si la figurat, iar speranta mea este ca spunandu-mi povestea – cu suisurile si coborasurile, greselile si lectiile invatate – pot sa arat ca nu conteaza de unde vii, avem mai multe in comun decat credeti”, a scris el intr-un comunicat.

Cum au ajuns Printul Harry si Meghan Markle „cei mai nepopulari membri ai familiei regale”

„Sunt profund recunoscator pentru oportunitatea de a impartasi ceea ce am invatat pana acum de-a lungul vietii mele si incantat ca oamenii vor citi o relatare la prima mana a vietii mele, care este precisa si pe deplin adevarata”, a adaugat printul.

Un expert a declarat ca orice ar scrie Harry, nu-i va pica bine familiei regale britanice. „Cartea va face multe victime si va provoca multa suferinta. Va dezvalui multe, asa cum se pricepe Harry, pentru a justifica pretul platit pentru ea”, a spus Tom Bower pentru revista franceza Closer.

„Cum poate sa vina acum Harry si sa spuna ca totul este in regula? Ce e mai rau din ce are el de zis inca urmeaza”, a adaugat acesta.

Foto: depositphotos.com