Cum urmeaza Kate si William modelul Printesei Diana in cresterea copiilor

1
De Maria Constantin
9 iul. 2022

Printesa Diana isi dorea ca fiii sai sa aiba parte de o viata cat mai apropiata de normal, in ciuda statutului de membri ai familiei regale. Astazi, Printul William si Kate Middleton urmeaza aceeasi filozofie in cresterea copiilor lor.

Ducele si Ducesa de Cambridge le arata celor trei copii – Printul George (opt ani), Printesa Charlotte (sapte ani) si Printul Louis (patru ani) – elementele vietii regale, de exemplu sa o insoteasca pe Regina Elisabeta a II-a in balconul Palatului Buckingham pentru a urmari parada avioanelor militare sau calatoriile din turneele regale.

Parteneriatul modern pe care Printul William si Kate Middleton se bazeaza in cresterea copiilor

In acelasi timp, ei incearca sa le pastreze intimitatea si normalitatea de care se bucura copiii obisnuiti, acestea incluzand drumurile obisnuite pana la supermarket. E un truc pe care cei doi parinti l-au preluat de la Printesa Diana, care adesea ii ducea pe William si Harry in parcurile de distractii sau la McDonald’s, relateaza People.

Ce au preluat Kate si William de la Printesa Diana

Parintii din casele regale ale lumii apeleaza deseori la bone pentru a avea grija de copiii lor. In copilarie, Printul Charles si Printesa Anne o puteau vedea pe mama lor, Regina Elisabeta a II-a, doar de doua ori pe zi. Chiar si cand s-au nascut Printul Andrew si Printul Edward, in anii ’60, familia regala se baza pe o bona, a declarat biografa Ingrid Seward.

Diana, in schimb, a avut o alta abordare, fiind foarte apropiata de copiii ei si ocupandu-se indeaproape de cresterea lor. Cand William avea doar un an, l-a luat cu ea in primul sau turneu regal.

Desi au apelat la ajutorul bonei Maria Turrion Borrallo, William si Kate l-au luat pe Printul George in turneul din Australia si Noua Zeelanda cand acesta avea doar noua luni, iar pe Printesa Charlotte au luat-o in Canada cand avea doi ani.

Recent, in weekendul dedicat Jubileului de Platina al Reginei Elisabeta, Printul George si Printesa Charlotte si-au insotit parintii in Tara Galilor, in prima lor vizita oficiala, un moment important pentru George, care va deveni intr-o zi Print de Wales cand tatal sau va urca pe tronul Marii Britanii.

William, un tata modern

Seward spune ca William este un tata foarte modern. El se asigura ca e un „ascultator activ”, avand grija sa coboare mereu la nivelul ochilor copiilor sai cand vorbeste cu ei, obicei care a inspirat-o pe actrita Anne Hathaway sa faca la fel.

La randul sau, Kate se implica in multe activitati cu copii si face planuri cu ei. „E foarte implicata in fiecare parte a zilei lor” a spus o sursa pentru publicatia citata.

Ducii de Cambridge obisnuiesc sa-si duca si sa-si ia copiii de la scoala sau sa-i lase sa aleaga melodia pe care o asculta in timp ce iau micul dejun. Ei isi organizeaza impreuna timpul cand afara ploua sau e frumos, de la plimbarile in familie cu bicicletele pana la cele pe plaja din Norfolk.

Cum a reusit Kate Middleton sa-si asigure rolul de „viitoare regina” dupa scurta despartire de Printul William

„Lui Kate ii place sa aiba o viata obisnuita”, a spus o sursa. Iar asta include si treburi casnice atribuite copiilor – in timpul unei vacante, Printul George a avut sarcina de a duce dimineata hrana animalelor de la ferma.

O casa la tara si o viata linistita

O sursa a declarat anterior ca ducesa isi doreste „cu ardoare” o viata normala pentru copiii sai. Aceasta poate fi si o explicatie a dorintei familiei de a se muta de la Palatul Kensington intr-o alta resedinta, situata la 48 de kilometri de comitatul Berkshire, locul in care se afla resedinta primara a Reginei, Castelul Windsor.

Ce crede Elisabeta a II-a despre viitoarea regina Kate Middleton

Desi scoala copiilor a fost motivul principal al intentiei de a face aceasta schimbare, exista si alte beneficii pentru familie: in acest comitat se afla Bucklebury, acolo unde parintii lui Kate, Carole si Michael Middleton, i-au crescut pe ea si pe cei doi frati ai sai, si unde acestia traiesc si acum.

Kate si William au, insa, grija, ca George, Charlotte si Louis sa se obisnuiasca si cu expunerea publica. „Stiu ce urmeaza (pe masura ce se apropie de tron) si vor sa le dea copiilor lor un inceput in viata cat mai normal”, a spus o sursa.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge