Ce crede Elisabeta a II-a despre viitoarea regina Kate Middleton

1
De Maria Constantin
3 feb. 2022

Printul William va fi rege intr-o zi, insa poate fi Kate Middleton o regina pe masura asteptarilor actualei suverane?

Publicatia Style Caster analizeaza viitorul si inevitabilul transfer de putere din cadrul casei regale britanice. Cum vede Elisabeta a II-a urcarea lui Kate Middleton la rangul de regina cand William va deveni rege?

In primul rand, Ducesa de Cambridge va avea nevoie de aprobarea scrisa a Elisabetei inainte de a prelua noul rol. Se pare ca regina este increzatoare in capacitatea sotiei printului William de a face fata acestui statut.

O sursa a declarat pentru Us Weekly ca relatia dintre Regina Elisabeta a II-a si Kate Middleton este foarte buna acum. „Cu timpul, i-a dovedit Elisabetei ca poate avea incredere in ea si au dezvoltat o relatie deosebita. Elisabeta este increzatoare ca ducesa Kate va deveni o mare regina”, a spus sursa citata intr-un articol publicat in luna octombrie.

Drumul lung si dificil spre tron

Desi ziua in care Kate Middleton va urca pe tronul Marii Britanii pare indepartata, este un eveniment pentru care familia regala trebuie sa se pregateasca, iar acest proces o include si pe Ducesa de Cambridge.

Nu i-a fost usor sa ajunga aici, mentioneaza Style Caster. La inceput, dupa ce s-a casatorit in 2011 cu Printul William, Kate se simtea incordata si nesigura in aparitiile publice. „In primele sale zile ca membra a familiei regale, era tensionata cand se afla in preajma Elisabetei. Era disperata sa o impresioneze”, a povestit sursa, subliniind ca odata cu trecerea anilor, Kate s-a maturizat si a capatat incredere.

Prima regina consoarta dupa mult timp

Kate Middleton cunoaste acum perfect protocolul casei regale, noteaza Us Weekly. Insa ea inca se simte nelinistita la gandul ca trebuie sa urce pe tron intr-o zi. Ducesa va fi numita Regina Consoarta cand William va deveni rege, urmandu-l pe tron pe tatal sau, Printul Charles, primul pe linia succesiunii.

La 40 de ani, Kate Middleton este increzatoare si pregatita pentru rolul de „regina in asteptare”

In schimb, sotia lui Charles, ducesa Camilla, va adopta titlul de Printesa Consoarta, ceea ce inseamna ca Ducesa de Cambridge va fi prima Regina Consoarta dupa multi ani in istoria monarhiei britanice.

Regina are urmasii potriviti

Kate Middleton poate conta pe sprijinul si increderea reginei – Elisabeta considera ca ea si Printul William se potrivesc perfect cu rolul pe care il vor indeplini la un moment dat. „Regina are incredere ca ei au tot ce le trebuie pentru a guverna”, a spus sursa.

„Este mereu pregatita pentru o provocare, crede in ea insasi si simte ca si-a dezvoltat intelepciunea, curajul si puterea de a avea succes”, a mai spus cursa citata despre ducesa Kate.

Foto: Instagram/@theroyalfamily