Parteneriatul modern pe care Printul William si Kate Middleton se bazeaza in cresterea copiilor

1
De Maria Constantin
30 sept. 2020

Ducii de Cambridge se implica in mod egal in educatia copiilor si in activitatile casnice.

Ducele si Ducesa de Cambridge sunt apreciati pentru felul in care isi cresc cei trei copii, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis. Se stie ca William si Kate Middleton isi stabilesc evenimentele la care participa in functie de programul de scoala al copiilor si ca in timpul carantinei s-au ocupat acasa de educatia celor mici. O biografie regala lansata recent prezinta „parteneriatul egal” pe care ducii de Cambridge il respecta in cresterea copiilor, scrie revista Hello!.

Bucataria, inima casei

„Finding Freedom”, cartea care analizeaza relatia dintre Printul Harry si Meghan Markle, aminteste si de viata casnica a ducilor de Cambridge. Autorii scriu ca William se implica in fiecare aspect al cresterii celor trei copii – ii duce la scoala si ii ia dupa cursuri, dar ii ajuta si la teme. El are un parteneriat egal si modern cu Kate si ajuta la pregatirea mesei la fel de mult ca ea, se arata in volumul citat.

„Cand William si Kate s-au mutat in apartamentul 1A (din Kensington Palace, n.r.), isi doreau ca bucataria sa fie inima casei. Nu era doar ceva practic; era si simbolic. Asa cum isi dorea mama lui pentru el, William a vrut o viata relativ normala pentru copiii sai, chiar daca cel mai mare fiu al ei era menit sa devina Rege”, scriu autorii cartii.

Cum l-a cunoscut Meghan pe William

Autorii sustin ca atunci cand Meghan Markle l-a intalnit prima oara pe fratele lui Harry la Kensington Palace, in noiembrie 2016, cei trei au baut ceai in inima casei familiei Cambridge: in bucatarie. Fosta actrita a intalnit-o apoi si pe sotia lui William in ianuarie 2017 si i-a daruit ducesei, de ziua ei de nastere, o agenda Symthson cu coperte din piele.

Cadoul neobisnuit pe care Printul William i l-a daruit lui Kate Middleton la inceputul relatiei lor

De-a lungul anului, ducii de Cambridge locuiesc de regula la resedinta lor din Londra, apartamentul 1A din Palatul Kensington, si isi petrec vacantele scolare la casa de la tara, proprietatea din Norfolk, Anmer Hall. In martie anul acesta, dupa instituirea carantinei impusa de pandemie, familia s-a mutat la Norfolk.

In iulie, William si Kate au plecat cu copiii intr-o vacanta in Sicilia, acolo unde William a calatorit in copilarie, in 1989, cu mama, Printesa Diana, si cu fratele lui, Printul Harry.

Foto: Instagram/@kensingtonroyal