Cadoul neobisnuit pe care Printul William i l-a daruit lui Kate Middleton la inceputul relatiei lor

1
De Maria Constantin
2 aug. 2020

Chiar si un print poate avea probleme cand cauta cadoul perfect pentru iubita lui. Dar William a intrecut orice asteptari – chiar el recunoaste ca a dat-o in bara.

Ai zice ca un print are tot ce-si doreste si ca e suficient sa pocneasca din degete pentru a i se implini numaidecat dorintele. Dar vremurile acestea au ramas in urma, iar astazi orice membru al unei case regale trebuie sa se adapteze la timpurile moderne. Printul William e un exemplu in acest sens, insa si el a mai avut unele lucruri de invatat.

Intr-un dialog cu fostul fotbalist Peter Crouch in podcast-ul realizat de acesta, „That Peter Crouch Podcast”, Ducele de Cambridge a povestit un episod amuzant despre un cadou neobisnuit pe care i l-a facut lui Kate Middleton la inceputul relatiei lor: un binoclu!

„Incercam sa ma conving singur“

„Eram la inceput, cand o curtam. L-am impachetat. Era foarte dragut”, a spus el.

„Incercam sa ma conving singur. Parca-mi ziceam: ‘Chiar e tare, uita cat de departe poti vedea!’. Ea s-a uitat la mine si mi-a spus: ‘E un binoclu, care-i treaba?’. N-a iesit prea bine. Sincer, n-am idee de ce i-am cumparat un binoclu”, a marturisit printul.

William a mai discutat cu Crouch despre finalul campionatului de fotbal in Anglia, dar si despre finala Cupei Angliei, dintre Arsenal si Chelsea. Pe parcursul acestei competitii s-a desfasurat o campanie de sustinere a sanatatii mentale, promovata de William, relateaza People.

Printul George, un viitor star al fotbalului

Un alt moment interesant a fost cel in care printul a vorbit despre fiul sau cel mare, George, in varsta de sapte ani. William este pasionat de fotbal si e un suporter al celor de la Aston Villa. El a marturisit ca spera ca George sa tina cu aceeasi echipa si poate chiar sa joace fotbal.

Cum a incercat Printul William sa o cucereasca pe Kate Middleton in timpul studentiei

Intrebat daca crede ca George ar putea deveni intr-o zi cel mai bun marcator din istoria clubului Aston Villa, William a raspuns incantat: „Categoric, cred ca ar putea. Cred ca ar putea fi cel mai bun marcator al lor din toate timpurile. Nu vad niciun motiv pentru care nu ar putea. Ar fi minunat.”

George isi va alege singur echipa

Printul a mai spus ca spera ca George sa se bucure la fel de mult urmarindu-si echipa preferata asa cum a facut-o si el mai bine de 20 de ani:  „Nu incerc sa-l conving sa fie un fan al Aston Villa – il las sa-si aleaga el drumul. Trebuie sa gaseasca ceea ce i se potriveste”, a spus William.

Printul George si sora lui, Printesa Charlotte, impreuna cu parintii lor, William si Kate, au asistat, in octombrie anul trecut, la meciul Aston Villa si Norwich. „Am incercat sa ne strecuram pe ascuns, dar camerele de luat vederi ne-au depistat. Cel mai bun meci al sezonului pentru Villa! S-a terminat 5-1!”, a povestit incantat William.

Foto: Instagram/@kensingtonroyal