Printul Harry a dezvaluit momentul in care si-a dat seama ca Meghan Markle este sufletul lui pereche

1
De Teodora Tirca
20 iul. 2022

Printul Harry a vorbit despre legatura sa speciala cu Meghan Markle in timpul discursului pentru Natiunile Unite. A mentionat-o de asemenea si pe Printesa Diana.

Cuplul a avut o aparitie ieri in New York, unde Harry s-a adresat adunarii in cadrul Zilei Nelson Mandela. In timpul discursului, Printul Harry a vorbit despre propria pasiune pentru Africa, de la prima sa vizita la varsta de 13 ani – inclusiv despre modul in care l-a conectat cu doua femei importante din viata sa: sotia lui, Meghan si mama lui, Printesa Diana.

„In cea mai mare parte a vietii mele, a fost colacul meu de salvare, un loc in care mi-am gasit pacea si vindecarea in repetate randuri”, a spus Printul Harry. „Acolo m-am simtit cel mai aproape de mama mea si am cautat alinare dupa ce ea a murit, si tot acolo mi-am dat seama ca am gasit un suflet pereche in sotia mea”.

Meghan, in varsta de 40 de ani, si Printul Harry, in varsta de 37 de ani, au calatorit impreuna in Africa de mai multe ori, inclusiv in Botswana la inceputul relatiei lor in vara lui 2016 – dupa doar doua intalniri pe parcursul a doua zile consecutive la Londra.

„Am reusit s-o conving sa mi se alature in Botswana. Am campat impreuna sub cerul plin de stele. Ea a venit si mi s-a alaturat timp de cinci zile acolo, ceea ce a fost absolut fantastic”, a spus Harry dupa logodna lor. „Asadar, am fost cu adevarat singuri, ceea ce a fost crucial pentru mine. Asa m-am asigurat ca avem sansa sa ne cunoastem.”

Harry a vrut ca Meghan sa aiba intotdeauna o amintire speciala cu acel loc, asa ca a ales un diamant din Botswana ca piesa centrala a inelului ei de logodna. Piatra este flancata de doua diamante mai mici din colectia personala a Printesei Diana.

Harry, care a numit Africa „a doua sa casa”, a facut calatorii publice si private in tara de-a lungul anilor. A ajutat cu lucrari de conservare, in special cu rinoceri si elefanti, pe langa faptul ca a cunoscut oamenii de acolo si luptele lor.

Ana de Armas a fost afectata de relatia intens mediatizata cu Ben Affleck – a trebuit sa paraseasca Los Angeles

In discursul sau, Printul Harry si-a amintit si de o fotografie a Printesei Diana impreuna cu Nelson Mandela, facuta in 1997, care este „pe peretele din camera si in inima mea in fiecare zi”.

„Cand m-am uitat prima oara la fotografie, am observat imediat bucuria de pe fata mamei mele. Ghidusia – chiar obraznicia”, a spus Harry, 37 de ani. „Placerea pura de a fi in comuniune cu un alt suflet atat de angajat sa slujeasca umanitatea”.

El a continuat ca si Mandela „radia de fericire” in ciuda tuturor greutatilor pe care le-a indurat.

„In ciuda a tot, el a fost capabil sa vada bunatatea in umanitate, inca plin de energie si cu un spirit frumos, care i-a inaltat pe toti cei din jurul sau”, a spus Harry despre fostul presedinte sud-african si avocat al drepturilor civile. „Nu pentru ca ar fi fost orb la uratenia, nedreptatile lumii – nu. Le-a vazut clar. Le-a trait. Ci pentru ca stia ca le putem birui.”

Foto: Instagram/@theroyalfamily