Ana de Armas a fost afectata de relatia intens mediatizata cu Ben Affleck – a trebuit sa paraseasca Los Angeles

1
De Maria Constantin
16 iul. 2022

Actrita a marturisit ca a parasit metropola de pe Coasta de Vest a Americii din cauza presiunii mediatice sufocante pe care a indurat-o cand era cu Ben Affleck.

Ana de Armas se simte mai bine la New York decat pe Coasta de Vest. Ea a declarat ca atentia constanta a presei in timpul relatiei cu Ben Affleck a fost „oribila”. „Acesta e unul dintre motivele pentru care am parasit L.A.”, a spus actrita in varsta de 34 de ani in numarul din luna august al revistei Elle, pentru coperta careia a si pozat.

De Amas, care a locuit timp de sapte ani in Los Angeles, auzise de la prieteni cat de greu e sa traiesti cu paparazzi pe urmele tale, dar a avut nesansa sa se convinga si singura, de fiecare data cand iesea in public cu Ben Affleck, scrie Page Six.

„Nu e locul potrivit pentru mine”, este ceea ce si-a spus vedeta din „Blonde”, cand a inteles ca asa urma sa traiasca mereu acolo. „Era prea mult. Nu aveam scapare. Nu era nicio iesire”, a spus ea.

Vedeta a adaugat ca dezvoltase un sentiment de anxietate, deoarece in Los Angeles „ai mereu senzatia ca-ti lipseste ceva”.

O relatie infiripata in carantina

De Armas a avut o relatie cu Ben Affleck (49 de ani) la inceputul pandemiei, ei petrecand impreuna perioada de carantina. Cei doi au fost deseori fotografiati atunci in timp ce isi plimbau cainii sau ieseau la cafea.

Cuplul s-a despartit in ianuarie 2021, dupa o relatie de aproape un an.

Ana de Armas a exersat 9 luni pentru a imita perfect vocea lui Marilyn Monroe: „A fost epuizant!“

„Inca exista multa dragoste intre ei. Despartirea a fost cat se putea de amicala”, a spus atunci o sursa apropiata pentru Page Six.

Persoana citata a adaugat ca Affleck si de Armas s-au separat intrucat se aflau „in puncte diferite” din vietile lor, iar starul nu-si mai dorea copii.

Cu paparazzi pe urme

Affleck are trei copii cu fosta sotie, Jennifer Garner – Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) si Samuel (10 ani).

Dupa despartirea de Ana de Armas, actorul a inceput o alta relatie supermediatizata, cu fosta lui logodnica, Jennifer Lopez. Cei doi s-au logodit din nou in aprilie anul acesta.

La randul ei, de Armas are o relatie cu directorul executiv al aplicatiei de intalniri online Tinder. Cei doi sunt impreuna de un an si locuiesc in New York, insa actrita nu a fost uitata de paparazzi. In decembrie anul trecut, ei au fost fotografiati sarutandu-se in timpul unei scurte escapade in Los Angeles.

Foto: Ana de Armas pentru Estee Lauder