Ana de Armas a exersat 9 luni pentru a imita perfect vocea lui Marilyn Monroe: „A fost epuizant!“

1
De Maria Constantin
28 ian. 2021

Fosta iubita a lui Ben Affleck a avut nevoie de aproape un an pentru a reusi sa imite vocea starletei in rolul din filmul biografic „Blonde“.

Marilyn Monroe este o figura inegalabila, iar Ana de Armas a avut ocazia sa inteleaga ce inseamna asta. Intr-un interviu pentru publicatia britanica The Sunday Times, actrita care o va interpreta pe legendara starleta in filmul biografic „Blonde” a povestit ca i-a luat aproape un an ca sa-i imite vocea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dolce Cine (@dolcecine)

„Am incercat! Mi-a luat noua luni de lucru cu un antrenor de dialecte, am exersat si a fost nevoie de cateva sesiuni ADR (procesul de inlocuire automata a dialogului din filme, n.r.)”, a dezvaluit actrita de origine cubaneza.

Tortura pe care a indurat-o

„A fost o mare tortura, atat de epuizanta. Mi-a prajit creierul”, a mai spus ea.

De Armas a vorbit si despre asemanarile pe care le-a observat la femeile care lucrau in industria filmului in urma cu mai multe decenii si cele de azi. „Am avut multe ganduri ca femeie din acest sector si despre lucrurile din anii 1930, 1940 si 1950 care sunt asemanatoare cu cele din zilele noastre. Si despre faptul ca daca nu ai o baza solida, daca nu ai o familie care sa te sustina si asa mai departe, e destul de greu sa faci fata, foarte greu”, a explicat vedeta in varsta de 32 de ani.

In interviul acordat inainte de despartirea de Ben Affleck, de Armas a vorbit si despre actorul care a fost fotografiat purtand tricouri cu mesaje in spaniola. „Am aceste tricouri, le folosesc cand stau in casa, dar Ben a devenit obsedat de ele”, a spus ea.

People a anuntat, la inceputul saptamanii trecute, ca Affleck si Ana de Armas s-au despartit. „Ben nu mai e cu Ana. Relatia lor era complicata. Ana nu vrea sa se stabileasca la Los Angeles, iar Ben vrea sa fie aproape de copiii lui, care traiesc in Los Angeles”, a spus o sursa. „A fost o despartire amicala. Ei sunt in puncte diferite ale vietilor lor”, a mai spus sursa.

Ben Affleck si Ana de Armas s-au despartit: Si-au spus adio prin telefon

Cei doi au fost vazuti prima oara impreuna in martie 2020, dupa ce s-au cunoscut la New Orleans, in timpul filmarilor productiei „Deep Water”. Ana de Armas a confirmat relatia o luna mai tarziu, postand poze cu ea si cu Affleck in ziua in care actrita a implinit 32 de ani.

Laudata de fratele lui Ben Affleck

Fratele lui Ben, Casey Affleck, a vorbit in termeni foarte favorabili despre fosta iubita a acestuia: „Adevarul e ca acest an a fost foarte greu pentru relatiile tuturor. Cred ca Ana este cea mai dulce, amuzanta, desteapta si incantatoare persoana. Cred ca nu va avea nicio problema sa cunoasca pe altcineva”, a declarat el pentru Entertainment Tonight in timp ce isi promova noul film, „Our Friend”.

Casey a adaugat ca are mari sperante pentru cariera Anei: „Am vazut-o jucand-o pe Marilyn Monroe in acest film intitulat ‘Blonde’ care inca nu a aparut si as paria mult ca va cuceri toate premiile.”

„O sa aiba un an bun. Nu-mi fac griji pentru ea”, si-a incheiat pledoaria fratele lui Ben Affleck.

Foto: Instagram/@ana_d_armas