Ben Affleck iubeste din nou – partenera lui l-a ajutat sa-si regaseasca echilibrul emotinal

1
De Maria Constantin
29 iul. 2020

La patru luni de la inceperea relatiei lor, starul este decis sa faca totul pentru ca noua lui partenera sa aiba mereu zambetul pe buze.

Despartirea de Jennifer Garner pare sa-l fi trezit pe Ben Affleck din traiul plin de vicii de care era dependent. Decis sa nu mai ramana singur, starul in varsta de 47 de ani se straduieste pentru ca relatia cu iubita lui, actrita Ana de Armas, sa mearga struna.

„Ben este atat de dragut cu Ana si face tot posibilul ca sa fie fericita. Ea poate sa spuna orice – sa mearga la restaurant, calatorii etc., si el ii va indeplini dorinta”, a declarat o sursa pentru Us Weekly.

Cea mai fericita fata din lume

Affleck a cunoscut-o pe Armas anul trecut, in timpul filmarilor pentru „Deep Water”. In aprilie, cand ea a implinit 32 de ani, starul a rasfatat-o cu o excursie de neuitat in Parcul National Joshua Tree.

„Ben a facut totul pentru ca ea sa fie fericita si pentru ca ziua ei de nastere cu el sa fie extrem de speciala. Ana se simte cea mai fericita fata din lume cu el”, a mai spus sursa citata.

Dupa excursia in desert, actrita din „Blade Runner 2049” a confirmat public pe Instagram relatia cu Affleck. „Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea”, a scris ea, postand un slideshow cu fotografii din excursia petrecuta cu Affleck.

Ben, tipul dragut

De la izbucnirea pandemiei, Affleck si iubita sa au fost vazuti de multe ori impreuna, plimbandu-se prin Los Angeles cu cainii lor. Potrivit unei surse citate de Us Weekly, Armas considera ca Ben e un barbat bun si ii place cum se descurca cu munca, cu copiii si cum ii creste cu fosta sotie, Jennifer Garner.

Cele mai socante despartiri ale celebritatilor de la Hollywood in 2018

Ben Affleck are trei copii cu Jennifer Garner (48 de ani), de care s-a despartit in 2015, dupa o casnicie de zece ani: doua fete, Violet, in varsta de 14 ani, si Seraphina (11 ani), si un baiat, Samuel (opt ani).

Actorul si-a dorit mult ca iubita lui sa se inteleaga bine cu copiii la intoarcerea din vacanta petrecuta in Costa Rica si Cuba la inceputul anului. „Vrea ca ea sa petreaca timp cu copiii pentru ca ei s-a cunoasca”, a spus in luna mai o sursa citata de Us Weekly. Aceasta a mai adaugat ca Affleck are planuri serioase cu iubita lui.

Foto: Instagram/@benaffleck