Cele mai socante despartiri ale celebritatilor de la Hollywood in 2018

1
De Alice Moisescu
9 ian. 2019

Anul 2018 a adus multe surprize in viata vedetelor de peste ocean.

Unele cupluri s-au consolidat, si-au unit destinele, altele si-au intregit familia, iar altele… au pus capat relatiilor sau chiar casniciilor.

Iata care sunt cuplurile care s-au separat in 2018!

CHANNING TATUM SI JENNA DEWAN

A fost una dintre cele mai surprizantoare despartiri ale anului! Ambii in varsta de 37 de ani, s-au casatorit in anul 2009, dupa ce s-au cunoscut in timpul filmarilor seriei Step Up, in 2006. In anul 2013 deja deveneau parintii unei frumoase fetite, Everly.

JENNIFER ANISTON SI JUSTIN THEROUX

Cei doi actori si-au inceput relatia in anul 2011, dupa care au lucrat impreuna in pelicula Wanderlust. S-au logodit ulterior in 2012 si s-au casatorit in 2015.

Anuntul rupturii dintre ei a venit in februarie 2018, cei doi declarand ca decizia de a pune capat casniciei a fost luata cu afectiune si de comun acord.

„Suntem doi buni prieteni care am decis sa ne despartim ca si cuplu, dar dorim sa continuam sa ne celebram prietenia”, au precizat cei doi intr-un comunicat de presa.

USHER SI GRACE MIGUEL

Cunoscutul artist a pus capat celei de-a doua casnicii dupa 10 ani de stat impreuna.

„Dupa ce ne-am gandit multa vreme, am decis sa ne separam. Ramanem insa prieteni foarte apropiati, ne vom sprijini in incercarile viitoare ale vietii. Dragostea si respectul pe care ni-l purtam unul altuia nu pot decat sa creasca in viitor”, au spus cei doi.

PARIS HILTON SI CHRIS ZYLKA

Paris Hilton si Chris Zylka s-au despartit la doar 10 luni dupa ce Chris a cerut-o de sotie pe frumoasa Paris, oferindu-i un inel de nici mai mult nici mai putin de… 2 milioane de dolari.

BEN AFFLECK SI LINDSAY SHOOKUS

Ben Affleck si iubita lui Lindsay s-au despartit in luna august, dupa ce aceasta nu a mai putut tolera dependeta de alcool a indragitului actor.

„A fost foarte greu pentru ea sa se desparta de Affleck, dar stia ca situatia nu se va imbunatati niciodata, asa ca si-a spus ca a venit momentul sa se retraga”, a declarat o sursa apropiata a celor doi.

ALESSANDRA AMBROSIO SI JAMIE MAZUR

View this post on Instagram

Family is everything ❤️✨ #daddyshome2

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Ingerasul Victoria’s Secret s-a despartit de Jamie Mazur in martie, dupa o logodna de 10 ani.

Foto: Getty Images.