Kim Kardashian a tinut o dieta extrema ca sa incapa in rochia purtata de Marilyn Monroe, iar nutritionistii sunt ingrijorati

1
De Maria Constantin
5 mai 2022

Toti ochii au fost pe starleta americana cand ea a pasit pe covorul rosu la Met Gala.

Kim Kardashian a purtat luni, la Met Gala 2022, una dintre rochiile emblematice purtate de Marilyn Monroe. „Ei bine, aceasta a fost rochia lui Marilyn Monroe si are 60 de ani, a purtat-o cand i-a cantat ‘La multi ani’ presedintelui John F. Kennedy in 1962”, i-a spus Kim corespondentei revistei Vogue, La La Anthony.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Dar pentru asta, starleta in varsta de 40 de ani a facut mari eforturi.

Sacrificii pentru cea mai scumpa rochie din lume

Rochia a fost expusa in Orlando, Florida, la expozitia „Ripley’s Believe It or Not!”, relateaza People. Kim a marturisit ca nu a fost greu sa primeasca acordul de a purta rochia, ci sa faca in asa fel incat aceasta sa-i vina perfect.

„Am avut ideea asta sa o incerc si atunci ei au venit cu garzi inarmate si cu manusi”, a povestit ea. „Am incercat-o si nu-mi venea. Am spus ‘dati-mi trei saptamani’. A trebuit sa slabesc sapte kilograme pentru azi”, a dezvaluit vedeta. Nutritionistii care au comentat decizia ei se declara ingrijorati, pentru ca trei saptamani este prea putin timp pentru a slabi sapte kilograme.

„A fost o mare provocare. Ca un rol de film. Am fost hotarata sa incap in ea. N-am consumat deloc carbohidrati si zahar aproape trei saptamani. Avem pizza si gogosi la petrecerea de dupa”, a mai spus ea.

Rochia creata de Jean Louis a costat initial 12.000 de dolari si se spune ca era atat de stramta, incat a trebuit cusuta dupa ce Marilyn a imbracat-o pentru ca ea sa o poarte pe scena pe care i-a cantat lui Kennedy, pe 19 mai 1962 la Madison Square Garden, cu numai trei luni inainte de moartea ei.

Organizatorul de expozitii Ripley’s a cumparat-o la licitatie in noiembrie 2016 cu 4,81 milioane de dolari, aceasta piesa devenind cea mai scumpa rochie din lume.

Pasi mici pe covorul rosu

Cu parul blond platinat prins intr-un coc strans, Kim si-a accesorizat tinuta cu cercei cu diamante si o jacheta din blana alba.

Speculatiile despre posibilitatea ca starleta sa poarte celebra rochie au aparut pe retelele de socializare dupa ce The Sun a scris ca ea si Davidson au vizitat expozitia „Ripley’s Believe It or Not!”.

Ana de Armas a exersat 9 luni pentru a imita perfect vocea lui Marilyn Monroe: „A fost epuizant!“

Intrucat rochia este foarte stramta si nu putea fi modificata sub nicio forma, Kardashian a trebuit sa faca pasi foarte mici pe covorul rosu, ajutata de Davidson, care a tinut-o de mana „pe tot traseul”.

Pete Davidson, acceptat de „clanul” Kardashian

Relatia dintre Kim Kardashian si Pete Davidson s-a infiripat vara trecuta. Cei doi au fost fotografiati in octombrie 2021 tinandu-se de mana la Knott’s Scary Farm din Buena Park, California. Cu putin timp inainte, in aceeasi luna, ei s-au sarutat la debutul starletei in rolul de gazda a show-ului „Saturday Night Live”.

Kim a declarat recent ca se simte bine cu Davidson. „M-am gandit ‘Stii ce, am 40 de ani, la naiba, fa-o. Gaseste-ti fericirea’. Am gasit-o si se simte atat de bine. As vrea s-o pastrez pentru toata viata”, a spus ea, luna trecuta, la „The Ellen DeGeneres Show”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Potrivit People, Davidson a fost acceptat de „clanul” Kardashian. „Le place sa-l aiba in preajma. El e minunat pentru Kim. I-a cunoscut pe copiii si toata lumea pare sa se inteleaga cu el”, a spus o sursa.

„Pete nu avea mari asteptari. Stia ca intra intr-o situatie complexa de familie. Nu vrea sa complice lucrurile”, a adaugat persoana citata.

Kim Kardashian s-a despartit de Kanye West in februarie 2021. Divortul lor nu a fost inca finalizat, insa in martie un judecator i-a declarat despartiti legal. Ei au patru copii – Norh (opt ani), Saint (sase ani), Chicago (patru ani) si Psalm (2 ani si jumatate).

Foto: Instagram/@kimkardashian