Ben Affleck si Ana de Armas s-au despartit: Si-au spus adio prin telefon

1
De Maria Constantin
20 ian. 2021

Cei doi actori au decis sa se desparta. Ei erau impreuna de aproape un an, s-au logodit recent si pareau foarte indragostiti.

Relatia dintre Ben Affleck si Ana de Armas s-a incheiat. Cei doi au vorbit la telefon si au ajuns la concluzia ca trebuie sa se desparta. Starul in varsta de 48 de ani si de Amasa (32 de ani) erau impreuna de la inceputul anului trecut.

„Au avut mai multe discutii despre viitorul lor si au decis sa se desparta”, a declarat o sursa citata de People.

O alta sursa a declarat pentru publicatia mentionata ca decizia de a se desparti a fost „mutuala si amandoi au cazut de acord in mod amical asupra acesteia”. „Ei se afla in puncte diferite ale vietilor lor; exista multa dragoste si respect intre ei”, a spus persoana citata.

Sursele mai spun ca ruptura lor a fost cauzata de faptul ca Ana isi dorea copii, in timp de Ben nu mai voia alti copii (el are deja 3 copii cu actrita Jennifer Garner).

Un cuplu fericit aproape un an

Cei doi actori s-au cunoscut in New Orleans, anul trecut, in timpul filmarilor pentru thrillerul „Deep Water”, si au aparut impreuna in public in martie 2020, cand au calatorit in Cuba, tara in care s-a nascut Ana de Armas. Ei si-au continuat atunci vacanta romantica in Costa Rica, inainte de a se intoarce la Los Angeles.

De atunci, Affleck si de Armas au fost vazuti frecvent impreuna, ei petrecandu-si carantina in Los Angeles. Actrita din „Knives Out” a confirmat relatia in aprilie, cand a postat pe Instagram cu ei doi, facute in ziua in care ea a implinit 32 de ani.

Affleck a prezentat-o pe de Armas si fostei sale sotii, Jennifer Garner, si copiilor lor: Violet (14 ani), Seraphina (11 ani) si Samuel (8 ani).

Ana s-a mutat in casa lui Ben

In iunie, de Armas i-a insotit pe Affleck, copiii lui si mama sa, Christine, intr-o vacanta de familie in statul american Georgia, iar o sursa citata de People a spus ca actrita s-a inteles foarte bine cu cei mici: „Ana pare sa adore sa fie inconjurata de copii. Toti s-au simtit bine. Ana a facut un efort pentru a-i cunoaste pe copiii lui.”

Cum si-a revenit Jennifer Garner dupa divortul de Ben Affleck: Fostul ei iubit este autorul renasterii

Ben si Ana s-au mutat impreuna in vara anului trecut. In august, ea a fost vazuta in timp ce isi ducea lucrurile in casa din Los Angeles a lui Affleck. O sursa a confirmat pentru People ca ea si-a scos la vanzare proprietatea din Venice, California. „Avea un zambet urias si parea foarte bucuroasa sa locuiasca cu Affleck”, a spus o sursa pentru People.

Decizia celor doi actori de a se desparti survine la scurt timp dupa ce de Armas i-a daruit lui Ben, de ziua lui, o motocicleta BMW construita la comanda de WYLD Garage Co. Actrita a postat atunci pe Instagram un selfie cu ei doi.

Foto: Instagram/@ana_d_armas