Cum si-a revenit Jennifer Garner dupa divortul de Ben Affleck: Fostul ei iubit este autorul renasterii

1
De Maria Constantin
13 sept. 2020

Chiar daca nu mai sunt un cuplu, Jennifer Garner si John Miller sunt recunoascatori pentru tot timpul petrecut impreuna. Iar actrita in varsta de 48 de ani apreciaza relatia lor dintr-un motiv important.

„El a facut-o sa se simta frumoasa, increzatoare si sexy”, a spus o sursa citata de Us Weekly, mentionand ca Miller a demonstrat ca mai exista macar un barbat in care ea poate avea incredere dupa despartirea de fostul sot, Ben Affleck. „A venit in viata ei intr-un moment dificil si a devenit cineva foarte important”, a spus persoana citata.

Us Weekly a confirmat in august ca Garner si Miller (42 de ani) s-au despartit dupa o relatie de doi ani. Potrivit unor surse din anturajul fostului cuplu, ei au ramas prieteni.

„Jen spune ca John a readus-o la viata. Nu s-ar fi asteptat”, a spus o sursa.

De ce s-au despartit Garner si Miller

Potrivit unei alte surse, omul de afaceri care ocupa functia de CEO al CaliBurger era pregatit sa o ceara de sotie pe Garner, insa aceasta nu a simtit ca este momentul pentru acest pas: „John era gata sa o ceara in casatorie – au avut mai multe discutii despre casatorie – dar Jen nu se vedea intr-un mariaj cu el. El a fost devastat; isi dorea sa-si petreaca tot restul vietii cu ea.”

Publicatia amintita a anuntat in octombrie 2018 ca Garner si Miller erau impreuna de sase luni dupa ce actrita s-a despartit de Affleck (48 de ani). Ei au doua fete, Violet (14 ani) si Seraphina (11 ani), precum si un baiat, Samuel, in varsta de opt ani.

Jennifer Garner a plans in hohote dupa ce a terminat acest serial

„John si Jen sunt in acelasi moment din viata lor si pot creste copiii dupa un divort”, a spus atunci o sursa citata de Us, referindu-se la casnicia anterioara a lui Miller cu Caroline Campbell, cu care el are doi copii. „Sunt la aceeasi pagina si inteleg cum stau lucrurile”, a mai spus persoana mentionata.

Ben Affleck iubeste din nou

View this post on Instagram

💕

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Garner si Affleck s-au despartit in 2015, iar divortul lor s-a finalizat in 2018.

Dupa o relatie sinuoasa cu producatoarea emisiunii „Saturday Night Live”, Lindsay Shookus, Affleck are acum o relatie cu Ana de Armas, in varsta de 32 de ani.

„Ben o sustine mult pe Ana si ii spune cat de minunata este. Prietenii Anei ii zic mereu cat de norocoasa este sa-l aiba pe Ben si considera ca el este foarte dragust si amuzant. Sunt foarte fericiti pentru ea”, a dezvaluit o sursa.

Foto: Instagram – @jennifer.garner