Bella Hadid, aparitie incendiara la Paris

Foto: Getty Images
1
De Roxana Dobrita
29 sept. 2018

Bella Hadid nu dezamageste niciodata din punct de vedere al stilului, dar desi o cunoastem mai degraba datorita apetentei pentru tinute sport-grunge, de data aceasta a ales o rochie parca izvorata din dulapul lui Marilyn Monroe.

Faimosul topmodel dovedeste inca o data cat de complet si plurivalent e stilul sau, alegand sa poarte, pentru gala Naked Heart Foundation, o rochie roz bonbon Jean Paul Gaultier Couture din 2006.

Detaliile sculpturale din zona soldurilor i-au conturat perfect talia de viespe, in vreme ce trena i-a conferit acel plus de eleganta specifica marilor dive ale istoriei cinematografiei anilor treizeci.

Asemanarea cu Marilyn Monroe in filmul Gentlemen Prefer Blondes nu se datoreaza doar culorii roz intens a rochiei, ci si accesoriilor cu care Bella a ales sa-si completeze tinuta: cercei lungi cu diamante (sunt, pana la urma, cei mai buni prieteni ai femeilor, nu-i asa?).

Ce e cu adevarat impresionant la Bella este modul cum reuseste sa „dezgroape” tendinte si stiluri vechi, dandu-le un suflu nou, modern, si facandu-ne sa ne dorim sa le imprumutam si noi. Spune sincer, nu-i asa ca te vezi deja purtand o rochie similara la urmatorul eveniment important din viata ta?

Foto: Getty Images