Jennifer Lopez si Ben Affleck au avut inca un moment tensionat la premiera The Mother: un expert in citit pe buze dezvaluie schimbul de replici

1
De Teodora Tirca
16 mai 2023

Ben Affleck a capatat o reputatie de „sot iritat” in ultima vreme – el a fost surprins de mai multe ori fiind de-a dreptul furios in preajma sotiei sale, Jennifer Lopez.

Ben Affleck si Jennifer Lopez au fost vazuti avand o conversatie aparent „tensionata” cu cateva zile inainte ca fotografii de pe covorul rosu sa-i surprinda, parand sa se cearta. In fotografiile si videoclipurile noi obtinute de DailyMail.com, Affleck si Lopez au fost vazuti conducand in zona Beverly Hills in SUV-ul negru al actorului la inceputul acestei luni. Ben, care conducea, a deschis geamul masinii in timp ce isi flutura mainile si vorbea aparent sever cu sotia sa, Lopez.

Martorii sustin ca Affleck parea „frustrat sau iritat”, in timp ce Lopez parea rezervata si „arata putin trista” in timpul schimbului de replici.

„Au fost o multime de gesturi cu mainile”, a spus martorul ocular. „Ben dadea din maini si parea furios.” Discutia semana cu o cearta de cuplu, au mai spus martorii.

Cu toate acestea, o sursa care cunoaste cuplul a declarat in exclusivitate pentru Page Six ca cei doi nu se certau: „Se poate vedea clar ca au o conversatie, ea il asculta cu atentie. El este un povestitor si poate fi animat cand vorbeste.”

Un alt moment aparent tensionat intre cei doi a avut loc pe covorul rosu, la premiera filmului The Mother, in care Jennifer Lopez joaca rolul principal. Affleck pare nemultumit de ceva in timp ce li se fac fotografiile. Totusi, un cititor pe buze a declarat ca cei doi dezbateau doar ipostaze si pozitii pentru fotografii.

Expertul a spus ca, in timpul schimbului de replici acum viral, cantareata „Let’s Get Loud” a parut ca il intreaba pe sotul ei daca topul decoltat pe care il poarta „e prea mult”, iar el a raspuns ca este ok.

Dupa ce s-au asezat in pozitia de fotografiat, Affleck a parut sa-i spuna sotiei sale sa se apropie de el. „Nu-ti face griji, iubito”, i-a mai soptit el la ureche. Aparent, Lopez a raspuns: „Vino aproape de mine”.

Dupa ce au terminat cu fotografiile, Ben s-a indreptat catre Jennifer si i-a spus: „Astia suntem, gata” inainte de a o saruta si a intreba daca e bine. Lopez a spus „Da”, apoi l-a informat pe Affleck ca trebuie „sa treaca acolo”.

Dupa acest moment, Lopez si Affleck s-au trezit din nou in centrul atentiei, cand un clip cu el „trantindu-i” usa a facut valuri TikTok. Materialul in care el pare „nefericit” ii arata pe cei doi mergand catre masina. Affleck ii deschide usa sotiei sale, dar odata ce aceasta urca in masina, tranteste usa cu o expresie enervata si posomorata. In timp ce multi au speculat ca e neferit in casnicie, altii au explicat ca cei doi vazusera ca erau urmariti de paparazzi, iar Ben era frustrat din cauza asta.

Oricum ar fi, Ben e foarte expresiv, iar uneori asta lasa loc de interpretari… gresite.

Foto: depositphotos.com