Selena Gomez glumeste pe seama faptului ca e single: „Sunt perfect in regula singura”

1
De Maria Constantin
14 mai 2022

Vedeta nu a mai avut nicio relatie importanta dupa ce s-a despartit de Justin Bieber, in 2018.

Selena Gomez e bine. Atat de bine, incat isi permite sa glumeasca pe seama singuratatii sale intr-un clip video pe care l-a postat pe TikTok. Cantareata in varsta de 29 de ani s-a filmat alaturi de doua cupluri care se sarutau in apropierea ei, scrie Harper’s Bazaar.

Selena Gomez le adreseaza un mesaj ferm celor care ii critica silueta in 2022

„Nu, sunt in regula. Sunt perfect in regula singura”, spune ea, cu o mimica amuzanta, dupa care indreapta camera spre perechile de langa ea.

@selenagomez♬ original sound – Selena Gomez

Gomez nu a mai avut oficial nicio relatie din 2018, cand s-a despartit de iubitul sau, Justin Bieber. Dupa cateva luni, acesta s-a casatorit cu modelul Hailey Baldwin. La scurt timp dupa despartire, artista a lansat single-ul „Lose You to Love Me”, in care evoca relatia cu Bieber si suferinta pe care a trait-o cand povestea lor de iubire s-a incheiat.

Dupa o perioada dificila, Selena Gomez si-a regasit echilibrul si simte ca a devenit mai puternica. Ea aminteste de aceasta transformare in piesa „Look at Her Now” in versurile in care povesteste cum s-a impacat cu despartirea si a decis sa mearga mai departe.

Selena Gomez le adreseaza un mesaj ferm celor care ii critica silueta in 2022

Desi a marturisit ca se simte pregatita pentru o noua relatie (lucru pe care il reafirma in noua sa piesa „Boyfriend”), Gomez a spus anul trecut, intr-un interviu publicat de Vogue, ca ii este greu sa mai aiba incredere in oameni din cauza celebritatii sale.

„Nu pot sa ma intalnesc cu cineva si sa stiu daca ii place de mine asa cum sunt”, a marturisit ea. „Vreau sa o iau de la capat. Vreau ca totul sa fie nou-nout. Vreau ca cineva sa ma iubeasca ca si cum as fi necunoscuta”, a adaugat artista.

Foto: Instagram/@selenagomez