Ben Affleck nu se simte in largul lui cand Jennifer Lopez face dezvaluiri despre povestea lor de dragoste

1
De Maria Constantin
22 dec. 2022

Actorul e putin jenat cand sotia lui da detalii precise despre relatia lor. Cu toate acestea, intelege ca nu o poate cenzura.

Jennifer Lopez si Ben Affleck si-au reluat relatia in 2021, inainte de a se logodi din nou anul acesta. Relatia lor a inceput in 2002, dupa ce s-au intalnit la filmarile pentru „Gigli”, si s-au logodit in 2004.

Acum, dupa 18 ani, cuplul pare mai puternic ca niciodata. J.Lo., care are doi gemeni, Emme si Maximilian, cu fostul ei sot, Marc Anthony, aminteste deseori in interviuri si pe blogul ei, On The JLo, de primii ani ai relatiei lor.

Ben Affleck se simte „inconfortabil” cand Jennifer Lopez ofera detalii „fara perdea” despre ei

Totusi, Ben se simte destul de „inconfortabil” cand artista in varsta de 53 de ani ofera detalii „fara perdea” despre ei, insa nu vrea sa-si cenzureze sotia, relateaza Marie Claire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

„Ben nu va cenzura ce vrea sa spuna J-Lo cand da interviuri, dar faptul ca ea intra in detalii atat de clare despre suisurile si coborasurile lor il face sa se simta un pic inconfortabil. Nu-i stilul lui sa se tot intoarca in urma si sa povesteasca experiente foarte personale pe care ei le-au avut in trecut”, a spus o sursa pentru Heat Magazine.

Lui Ben i se pare „ciudat” sa evoce trecutul relatiei lor

Desi sunt din nou impreuna dupa aproape doua decenii si au reusit sa-si implineasca povestea de dragoste, lui Ben i se pare „ciudat” sa-si evoce trecutul relatiei, inclusiv problemele si despartirile.

„Intelege ca ei i se pare eliberator sa dea detalii despre povestea lor de dragoste si despre cat de fericiti sunt, dar tot este neobisnuit pentru el si de aceea e preocupat”, a spus sursa citata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Cum a cerut-o Ben Affleck de sotie pe Jennifer Lopez: Nu a fost deloc ca-n filme

Actorul in varsta de 50 de ani, care are trei copii, Violet, Seraphina si Samuel din mariajul anterior cu Jennifer Garner, obisnuieste sa fie destul de deschis in privinta vietii sale private.

Affleck si Lopez s-au casatorit in vara, in casa lor din statul american Georgia, iar artista a purtat trei rochii de mireasa.

„Unele rani mai vechi s-au videncat in acea zi, iar apasarea trecutului s-a ridicat, in sfarsit, de pe umerii nostri. Un ciclu complet – si nu chiar in felul in care il planuiam. Mai bine”, a scris Jennifer Lopez atunci.

Foto: depositphotos.com